Как да изберете лак според тена – средно тъмна кожа

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

След като вече споделихме как да изберете подходящия цвят лак за бледа кожа, сега се спираме на най-атрактивните нюанси, които стоят красиво върху ръце със средно тъмен тен.


Цветове, които да избягвате – ярко оранжево, розово, лилаво, металик и глитер са подходящи за средно тъмната кожа, но категорично избягвайте тонове като тъмнолилаво, моряшко синьо, червено, ако не е с оранжева основа, бронзово и твърде бледи пастелни нюанси.


Подходящите цветове лак за средно тъмна кожа


Бери – дълбоките, по-тъмни, мастилени нюанси изглеждат изискано, нанесени върху кожа със средно тъмен оттенък.


Червено – в тази гама ви подхождат по-оранжевите нюанси, които ласкаят цвета на кожата, като в същото време добавят доза очарование на визията.


Коралово – по-светлите, подобни на сочен пъпеш, нюанси са тези, които стоят наистина разкошно на средно тъмната кожа и я правят младежка и свежа.


Металическите – черният турмалин изглежда мното тъмен нюанс, но стои просто разкошно на ноктите, а блестящите частици придават усещане за лукс. Това е топъл цвят, който ще улови светлината, подобно на камъка, чието име носи. Добавете и пръстен с турмалинов камък и ще имате красива комбинация. А ако ви се иска нещо по-свежо, лакирайте ноктите в прекрасното сребърно, което изглежда много секси за вечерна визия.


Неон – ако искате неонов цвят, нека да е лайм. На средно тъмната кожа стои наистина впечатляващо. Основата им е сходна, а в този цвят има нещо толкова свежо, че няма как да останете незабелязани. Идеалният нюанс за лятото!


Синьо – класическото синьо стои доста добре на по-тъмната кожа, привличайки вниманието към ръцете. Аквамаринът, например, стои просто невероятно върху маслинената кожа и носи усещане за лекота и спокойствие. Мек, хладен цвят, който подхожда много на топлите сезони. През зимата носи усещане за още повече хлад.


Зелено – богатите зелени тонове с лек блясък са най-добрият вариант за средно тъмната кожа. Създават усещане за фин характер, но в същото време не са класически консервативни цветове.


Неутрални – кафявият нюанс, който можем да определим по средата между тъмното и светлото, приляга изящно на също така средната по цвят кожа. Не избирайте твърде розовеещи или пък шоколадови нюанси. Изберете вариант с леки сивкави оттенъци, които ще са като комплимент за кожата ви.
 


 

Коментари към "Как да изберете лак според тена – средно тъмна кожа":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg