Как да излекувате душата и тялото си според зодиакалния си знак

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Независимо от това кои сме и какви сме, всички изпитваме умствени и физически затруднения и нарушения в даден момент от живота си.

Добра идея е да разберете какво работи най-добре за вас е като погледнете зодиакалния си знак.

В тази този материал ще проучим най-добрия процес на оздравяване за всеки зодиакален знак. Всяка от тези стратегии ще направи чудеса за свързаните със знаците заболявания, но съветите не трябва да се използват като заместител на всички предписани лекарства или като лечение без консултация с лекар.

 1 - Овен

Умствените и физически нарушения при Овена се проявяват като главоболие, загуба на самочувствие и различни кожни проблеми.

За да реши тези проблеми, Овенът трябва да положи усилия да балансира своето его. Ако погледнете към себе си и живота си, може да осъзнаете, че или сте  поставили себе си в сянка, или се излагате на повече напрежение, отколкото сте готови да поемете в момента.

Ако потърсите баланса, това ще ви помогне да се възстановите.

 2 - Телец

Дисбалансът у телците често се проявява като чувство на застой или страх от промяна. Освен това, Телците може да изпитват дискомфорт в областта на шията, горната част на гърба и гърлото.

За да се преборят с тези проблеми, Телците трябва да положат усилия да се приземят и да планират следващото си движение разумно.Осъществяването на контролирани и преднамерени промени - колкото и малки да са те - в живота, също може да ускори процеса на оздравяване.

Що се отнася до дискомфорта в горната част на гърба, шията и гърлото, Телците трябва да се опитат да пеят, за да овладеят тази област на тялото.

3 - Близнаци

Близнаците често се оказват измъчвани от разпръснати, объркани мисли и страх от това да се изразяват. Един лесен начин за борба с това е чрез водене на дневник и насочване на тези разпръснати мисли към нещо осезаемо, което може да се бъде отразено като реален факт след като се е случило.

4 – Рак

Въпроси, които често измъчват Раците, включват неконтролируеми емоции, свръхчувствителност и силно желание да бъдат оставени на мира. Това може да доведе до желание за нездравословна храна, която може да предизвика застой с течение на времето.

За да се реши този проблем, Раците трябва да имат навика да извършват дихателни упражнения, които успокояват нервите. Времето, прекарано насаме не е лошо, но в случая с Раците, това всъщност може да доведе до допълнителна свръхчувствителност. Опитайте се да се включите да помагате в местен приют за животни, за да се насилвате да излизате и да живеете сред живи същества.

 5 - Лъв

Когато Лъвовете се намират извън баланс, те започват да изпитват трудност да изразяват емоциите си, самочувствието им намалява и проявяват прекалена срамежливост. Това може да бъде придружено от сърдечни усложнения.

Когато се озовете в такъв коловоз, артистичните прояви от всякакъв вид ще се окажат изключително полезни за вас като Лъв. Освен това, помислете да разкриете чувствата си на онези, които най-много се интересуват от вас, и се съсредоточете върху позите на йога, насочени към отваряне в областта на сърцето.

 6 - Дева

Общите физически и умствени проблеми на Девите включват храносмилателни проблеми, хранителни разстройства, прекалено мислене и обсесивно поведение.

За да преодолеят това, Девите трябва да помислят да се научат да се отпускат малко. Не се чувствайте така, сякаш непрекъснато трябва да контролирате нещата. Вместо това се съсредоточете върху изучаването на това, което е в основата на вашите натрапчиви мисли.

Щом стигнете до корена на това - било то чрез терапия, йога или чрез самите себе си - ще откриете, че вашите разстройства в храненето изчезват.

Очаквайте останалите шест зодии и решението на техните проблеми.


 

Коментари към "Как да излекувате душата и тялото си според зодиакалния си знак":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg