Как да излекувате душата и тялото си според зодиакалния си знак

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Независимо от това кои сме и какви сме, всички изпитваме умствени и физически затруднения и нарушения в даден момент от живота си.Разликата е във вида и природата на тези нарушения и начинът, по който да ги излекуваме.

Добра идея е да разберете какво работи най-добре за вас е като погледнете зодиакалния си знак.

В тази този материал ще проучим най-добрия процес на оздравяване за всеки зодиакален знак. Всяка от тези стратегии ще направи чудеса за свързаните със знаците заболявания, но съветите не трябва да се използват като заместител на всички предписани лекарства или като лечение без консултация с лекар.

 

 7 - Везни

Везните често изпитват проблеми с това, че са посърнали и тъжни, твърде отдалечени или твърде привързани. Това може да е съпътствано от проблеми с пикочния мехур и болки в долната част на гърба.

Чудесен начин да преодолеете тези проблеми е като се съсредоточите върху изкуството на компромиса. Помислете как се чувстват другите и от какво имат нужда. Това ще помогне, независимо дали проблемът ви е с привързаност или сте твърде отдалечени или отнесени в своя собствен свят.

 8 - Скорпион

Скорпионите често изпитват намалено сексуално влечение и имат склонност да се претоварват с твърде много промени.

Проучването на медитация е от ключово значение за преодоляване на тези проблеми като например да прекарвате време на тихи, спокойни места, например в близост до вода.

 9 - Стрелец

Проблемите на Стрелците често се проявяват като склонност към прекомерно отдаване на нещо или някого, придружено от проблеми с черния дроб и безпокойство.

Ключът към преодоляването на това е да пробвате нови неща. Това може да означава пътуване до нови места или изучаване на нещо ново. Каквото и да изберете, прекъсването на рутината е ключът към преодоляване на желанието ви да се отдавате прекалено, а така ще започнете да копнете за енергията, която се крие зад безпокойството ви.

 10 - Козирог

Козирозите са склонни на работохолизъм, което им носи дисбаланс. Освен това, те имат проблеми с колената и зъбите.

За да преодолеят това, Козирозите трябва да се фокусират върху вземане на почивка, поне от време на време. Практики като водене на дневник и медитация също могат да се окажат от голяма полза.

 11 - Водолей

Безпокойството, пристъпите на паника и чувството на загуба на досег с реалността са основните проблеми, които тормозят Водолеите по време на дисбаланс.

За да се борят с тях, Водолеите трябва да се съсредоточат върху това да бъдат креативни и да реализират своите идеи. Това ще създаде усещане за спокойствие у тях, което идва от това да видят вътрешните си мисли, проявени в реалния, осезаем свят.

12 - Риби

Най-добрият начин да се опише как се чувстват Рибите по време на дисбаланс е буквално„навсякъде“. Това може да доведе до прекомерно безпокойство или дори егоцентрично поведение.

Заземяването е ключ към преодоляването на тези проблеми, както и други форми на медитация, които да ви въведат в настоящия момент.


 

Коментари към "Как да излекувате душата и тялото си според зодиакалния си знак":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg