Как да направим устните още по-сочни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети


Какви червила и глосове са подходящи за устните ви според тяхната форма? Да, освен тенът ни и формата на устните определя какви нюанси и техники на нанасяне ни подхождат.


Ако имате тънки устни – кажете "не" на студени тъмни нюанси на червилото, матова текстура, твърде тъмен контур с молив. За сметка на това изберете гланц за устни и червило в перлени топли бежово-розови нюанси, контур с молив или нюд нюанс на сходен на устните цвят.


Ако имате пухкави устни – избягвайте очертаването на устните с молив, особено ако той не е в същия цвят като червилото. Естественото пълните устните имат предимството да изглеждат апетитно дори с малко деликатен блясък, без да са необходими кой знае какви трикове. Може да носите червила и глосове във всички нюанси и текстури. Бледите прозрачни цветове визуално правят устните по-малки, а богатите перлени или матови с капка блясък в центъра на устните - напротив, подчертават техния съблазнителен вид.


Ако устните ви не са пропорционални – кажете "не" на контурните моливи и червилата в тъмни матови оттенъци(те правят разликата в размера на устните по-видима). Вашият приятел са червилата в неутрални тонове; капка блясък в центъра на горната устна, може и контурна линия по протежение на горния ръб на устните с молив с естествения тон на устните. Ако горната устна е по-тънка от долната, нанесете по-светло червило, след това нанесете и по-тъмно.


Ако имате увиснали ъгли на устните си – категорично не използвайте тъмни червила, моливи и глосове и в никакъв случай не очертавайте контур до ъглите на устните. Може да носите контурен молив в неутрален нюанс, като не я нанасяте плътно до ъглите. Нанесете червилото така, че в ъглите цветът да е не толкова интензивен, а в центъра на долната устна – дори блед.


Ако имате неясни очертания на устните – не носете небрежно нанесен молив за устни. Контурът, ако изобщо слагате такъв, трябва да съвпада с естествения цвят на устните или с червилото. За да постигнете естествена линия, усмихнете се, за да се опънат устните и нанесете линията, така че да няма пропуски.

 

Вижте още:

5 техники за нанасяне на червило

3-те цвята червило, които всяка жена трябва да има


 


 

Коментари към "Как да направим устните още по-сочни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg