Как да носите обувки на висок ток цял ден

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети


Има ли жена, която да не харесва обувки на висок ток? Това, което знаем със сигурност, е, че има мацки, които просто не могат да издържат дълго време, покатерени на иначе толкова привлекателните токчета. Признавам си, от тях съм! Имам десетки чифтове прелестни обувки на ток, които си събират прах в шкафа.


Как може да направим носенето на висок ток по-удобно? Всъщност толкова удобно, че да издържим цял ден! Може да пробваме съветите на стилистите.


Инвестирайте в качествени обувки


Не че трябва да са Louboutin(колкото и да ни се иска), но хубавата стойка в секси обувки на ток изисква да си осигурите качествен чифт. Добрите обувки поддържат стъпалото по-добре, имат по-меки и удобни стелки и пасват по-добре на стъпалото, така че да ви е по-удобно да ходите.


Големите, дебели токове са перфектни


Не става въпрос само за нашата походка, но и за вида на токчетата. Класическите стилето обувки могат да бъдат много неудобни, защото тежестта пада върху много тънко токче. По-добро разпределение на тежестта имат обувките с широки и дебели токчета, което ги прави и далеч по-удобни.


Обувки Аги - JENNIKA

Платформи


Платформите са супер идея – тук облекчението идва от това, че платформата под възглавничките повдига и предната част на крака и съкращава разстоянието, което нормално се получава между височината на пръстите(плътно на земята) и тази на петата(високо върху тока).


Обувки Долорес Lavanda
 

Обувки със стегната пета


Много е характерно за сандалите – особено неудовбни за носене са тези, при които петата не се поддържа отзад. Ако искате обувки и сандали с висок ток, изберете си такива, които задължително придържат задната част на петата, дори да е само с един ремък. Това задържа крака да не се пързаля и ви спестява мазоли.

 

 


Сменяйте обувките


Различните модели имат различни точки, които могат да ви причинят болка. Затова ако ви се иска или ви се налага по-често да сте с обувки с ток, не носете един и същи чифт нонстоп. Сменяйте моделите – носете и стилето, но носете и такива с широк ток. Най-добре е, ако можете да ги смените само след няколко часа, така ще издържите много по-дълго.


Прехвърлете тежестта върху външната част на крака


Ако планирате да стоите много часове върху токове, то може да си спестите умората в краката, като прехвърляте тежестта на тялото върху външната част на стъпалото, стъпвайки странично .
 


 

Коментари към "Как да носите обувки на висок ток цял ден":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg