Как да опаковате зимните дрехи в един куфар

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Поемате на път през декември и ви се иска да вземете това...и това...и това. Няма как! Зимните дрехи са обемисти и тежки и освен ако не тръгнете с пълна догоре кола, просто няма как да носите всичко любимо със себе си, при това в един куфар.


Разбира се, имам как да си опаковате багажа, така че да вземете достатъчно дрехи за две седмици само в един куфар. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в тази коварна задача.

Помислете си


Винаги, когато си приготвяме багажа, ни се иска да си вземем тази и онази дрешка, за да съберем погледите. Но бъдете разумни. Запитайте се дали наистина ще носите тези дрехи. Обмислете добре колко време ще сте на път и какви места ще посещавате и вземете само това, което наистина ще облечете.


Дрехи в неутрални цветове


Вземете си дрехи, които ще може да комбинирате без притеснения. Изберете неутрални цветове, за да ги смесвате, както и материи, които си подхождат.


Леки материи


Дебелите пуловери не само са обемисти, но са и тежки. Разгледайте гардероба си и изберете най-леките материи, които няма да заемат място и няма да тежат. Кашмирените пуловери, например, са идеален избор, защото са супер топли и много лекички.


Обемистите дрехи и обувки – в самолета


Най-обемистите дрехи и обувки носете върху себе си в самолета или автобуса. Това ще ви освободи много място в куфара.


 

Коментари към "Как да опаковате зимните дрехи в един куфар":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg