Как да отлепим мъжа си от компютъра?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако не е футбол, ще е компютъра... Господа, това направо ни влудява. Отдавна намразихме стадионите, а сега ни карате да ревнуваме и от Интернет.

И ако тук припознавате вашия човек, спокойно, момичета! Попаднахме на доста интересен текст в strangerzone.info, описващ как да отлепим мъжа си от монитора. Така че, вместо да чупите инвентара, четете и се учете.

„Любимият ви човек се е съсредоточил пред монитора на компютъра от часове и е забравил за съществуването ви. Уверен е, че на света няма по-важно нещо от това, да си провери пощата. Обръща се към вас с „Ей!”, понеже не може да се сети за ника ви. Ако тези симптоми са налице, нужно е да вземете строги мерки.

Шокова терапия
Всяко ваше влизане в стаята съпровождайте с думите: „Юзер (Съпруга/Приятелка) е онлайн”. Желателно е да подберете неутрална интонация, за да заприличате на чатовете. На битови молби като: „Ще ми изпереш ли бельото?”, отговаряйте: „Службата по интернет поддръжка ви слуша. Опишете проблема си по-детайлно”. Питайте например каква версия вечеря иска потребителят.

Безпомощно момиче
Отнасяйте се с внимание към всичко, което върши любимият ви пред монитора. При явяването на нов потребител в чата непременно се озовете при компютъра. Съставете си списък с идиотски въпроси, които да задавате, докато не му се прииска да ви удуши с голи ръце. Постоянно му говорете как искате да станете толкова „умна”, колкото него. Когато любимият ви започне да се дразни прекалено, рязко сменете тактиката. Станете ласкава, умна, разбираща, нежна - бъдете самата себе си.

Използване на груба сила
Клиничните случаи на интернет зависимост не се дават без бой. Бързо продайте компютъра. Пребърквайте джобовете на любимия си. При най-малкото съмнение, че влиза в глобалното пространство от зала, вземете мерки. Бунтовете и революциите потушавайте в зародиш - с целувка и чаша вино.

Заместителят
Това е идеалният подход за всяка от вас, която се дразни, дори когато чуе думата „Интернет”. Но едновременно с това няма нищо против мъжът й да прекарва свободното си време пред компютъра. Насочете любимия човек към писането на дневник в мрежата. Това ще бъде развлечение за цялото семейство.

Приятното с полезното
Най-добрият начин да се избавиш от изкушението, е да му се поддадеш, препоръчва Оскар Уайлд. Същото важи и за порока Интернет. Защо не извлечете изгода от пристрастието на любимия си. В мрежата съществуват множество онлайн магазини. Влизайте в сайтовете им, поръчвайте и чакайте с нетърпение доставките. Така покрай вашия маниак ще успеете да обновите гардероба си, мебелите, да напълните хладилника. И когато най-накрая чуете дългоочакваната фраза: „Повече никакъв Интернет”, няма да ви стане много приятно.

Информационна война
Абонирайте мъжа си за всички електронни бюлетини по темите, от които някога се е интересувал - дори за кастрация на котки, развъждане на морски свинчета. Не забравяйте да подновявате записването два пъти месечно, за да сте сигурна, че ще получава „полезната” информация.

Бизнес стратегия
Купете си безсмъртната творба на някой гений, озаглавена „Как да стана провайдер?” (за начинаещи). Научете как да отстраните всички конкуренти по пътя към мъжа ви. Вашата фирма, наречена „Върнете съпруга ми”, задължително ще има успех.

Географски метод
Преместете се да живеете на село. Постарайте се то да е поне на два часа път от големия град, за да не може любимият ви да хваща автобуса, винаги когато му се прииска онлайн общуване. Пристъпите на носталгия към Интернет лекувайте с молби да нахрани кокошките. След година трудова терапия мъжът ви ще разбере, че сте била права и ще разказва за историческото решение да напуснете града, когато един ден имате внуци.

Радикално
Ако нито един от горните съвети не помага, остава ви само една мярка - да смените съпруга. Внимавайте обаче да не попаднете на друг Интернет маниак”.


 

Коментари към "Как да отлепим мъжа си от компютъра?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg