Как да повдигнете гърдите и без традиционния сутиен?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

Няма жена, която да не е изпадала в ситуацията „искам да облека тази прекрасна рокля, но сутиенът отзад ще се вижда.“ Няма жена, която да не е негодувала срещу изскочилия банел или впиващите се презрамки. Няма жена, която да не си е мечтала да излезе без сутиен, но обстоятелствата просто да не го позволяват.

 

Е, момичета, обстоятелствата се промениха! Защото можете да се радвате на разкошен бюст и без стария ни, двуличен приятел сутиенът. Запознайте се с ByeBra - продуктът, който промени ежедневието и самочувствието на хиляди жени по света. Повече за него, можете да видите ТУК.

 

Какво е ByeBra? Това е сутиен, но в революционния смисъл на думата. Няма презрамки, закопчалки, банели, подплънки. А просто дискретна, залепима лента, направена от висококачествени медицински материали, с която повдигате гърдите. Резултатът – прекрасен, стегнат, добре оформен бюст с изцяло естествен силует. Интересното е, че лентата се слага отгоре, а не отдолу, както може би очаквахте. А повдигането е мигновено, много красиво и съблазнително.

 

Но, по- добре да видите видеото, за да се убедите сами защо ByeBra ще стане любимият ви сутиен.


Напълно разбираемо е ако имате дори и най-малките притеснения относно надеждността на иновативния продукт сред многобройните, не толкова успешни, подобни такива. Трябва да знаете, обаче, независимо дали гърдите ви са малки, или големи, ефектът винаги е поразителен, а комфортът гарантиран. ByeBra е тестван дори и от професионална баскетболистка по време на активна нейна тренировка. Сутиенът издържа без проблем, така че не бива да се притеснявате, че ще се отлепи или размести и при най-натовареното ви ежедневие.

 

Не бива да се притеснявате и че зърната ви ще прозират, когато настръхнат. Всеки чифт ByeBra идва и с чифт „детелинки“ в телесен цвят, с които можете да ги прикриете. Не бива да се притеснявате и, ако вече сте ползвали подобен продукт и той ви е разочаровал. Защото ByeBra е изработен по патентована технология с медицински материали от най-високо качество. Изследван е от най-голямата световна фирма за тестове SGS и резултатите са абсолютна гаранция за качество и уникалност. Просто няма никаква база за сравнение с китайските предложения на пазара.

 

Подозираме, че и пластичните хирурзи трябва да са нащрек! С ByeBra гърдите стават красиви и стегнати само за секунда и то без скалпел!

 

Е, мили дами, сигурни сме, че ви зарадвахме много с новината за този изключителен продукт. А тези от вас, които отдавна се радват на съблазнителен бюст заради него, нека не ни се сърдят, че издадохме малката им тайна. :)

 

Всичко за новия любимец на всяка жена ByeBra, можете да намерите на сайта ТУК или във Фейсбук страницата ТУК.
 


 

Коментари към "Как да повдигнете гърдите и без традиционния сутиен?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg