Как да привлечете парите към вас?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

С нетърпение чакаш деня на заплатата, наумила си си толкова много неща да купиш, само дето това така и не се случва. Разходите са големи и средства за глезене не остават. Познато, нали?

 

Но вместо да ви даваме съвети как да харчите разумно и да си правите сметката по-добре, решихме да ви запознаем с малко информация от нашите деди. Някои казват, че са само суеверия, според други това работи безотказно. Нищо не ни пречи да пробваме, пък времето ще покаже.

 

И така, ето и няколко правила и хитринки, с които ще привлечете парите към себе си.

 

Никога не оставяйте портфейла си празен. Това е лоша поличба и вещае бедност. Една банкнота задължително трябва да си седи там.

 

Когато вземете заплата, не харчете и стотинка от нея! Оставете я първо да пренощува в дома ви. Смята се, че така парите ще го обикнат и ще се върнат скоро пак.

 

Ако ви попаднат пари неочаквано, например, дали са ви ги за рождения ден, не ги харчете по заведения или екскурзии. Харчете за неща, които да внасяте вкъщи.

 

Оставете банкнота или монета в дреха, която няма да обличате този сезон. Важно е в джоба да няма дупка. И изобщо във всичките джобове на дрехите ви не бива да има дупки. Парите не обичали това.

 

Давайте на нуждаещите се! Според вярванията, колкото пари дадете на човек в беда, те ще ви се върнат двойно, дори тройно.

 

Вижте още:

Предметите, които пречат на късмета да ни дойде на гости

Ритуал с оранжеви свещи за повече късмет
 


 

Коментари към "Как да привлечете парите към вас?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg