Как да привлечете повече пари

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Благосъстоянието, подобно на щастието, увереността и любовта, идва отвътре. Но и тази концепция, подобно на другите, е трудна за приемане и овладяване. За съжаление много хора са убедени, че благосъстоянието е свързано само с това колко пари имат в банката.


Стоп! Време е да поработите върху приемането на една простичка истина, която потвърждават супер преуспелите хора – благосъстоянието се случва много преди да имате парите. То е точно като щастието – то е състояние на духа. Когато се научите как да имате заможно, изобилно състояние на духа, това ще се случи и в живота ви, ще привличате повече пари. Това са 4-те нагласи, които ще ви помогнат да приемете себе си като богати!


Трябва да знаете парите си


Има една необичайна тенденция у хората. Тези, които не разполагат с добри пари, не познават и финансовото си състояние от страх, че положението не е добро. Избягват да се информират какво имат в банката(ако имат), избягват и сметките, като не се задълбочават да проумеят какво перо от бюджета им са те. Избягват да си направят простата калкулация колко отива за сметки, за храна, за текущи разходи и има ли някаква възможност нещичко да остава.
Ако обаче искате богатство в живота си, трябва да познавате парите си. Трябва да познавате точното си финансово състояние и да се разпореждате с него. Започнете с малки стъпки. Прегледайте банковите си сметки и проверете дали не е останала някоя забравен, на която само се трупат минуси. Изчистете я и оставете само тези, в които има нещо, дори и да е само левче – научете се да бъдете благодарни, че го има, вместо да се вглеждате в това, което нямате.
Научите ли се да се разпореждате с парите си, страхът и паниката от липсата им ще изчезнат.


Инвестирайте в себе си, като пестите


Актът на пестене напълно надделява над акта на харчене несъзнателно и фриволно. Да пестиш пари носи на много хора усещане за ограничение. Ако го чувствате така, опитайте да го приемете като инвестиране в себе си. Научите ли се да спестявате, ще си помогнете неимоверно. Натрупването на малко по-голяма сума в банковата ви сметка ще ви даде сигурността, че разполагате с пари. Всеки път, когато озаптите порив да си купите нещо ненужно и оставите тези пари, колкото и малко да са, настрана, всъщност ги давате за себе си и за вашето охолно състояние на духа.


Открийте какви са страховете ви по отношение на парите


Една от най-големите и мъчителни тревоги днес е ще имаме ли достатъчно пари да живеем, да си платим сметките, да си купим храна, да идем на лекар и зъболекар, да си купим лекарства(когато са необходими) и евентуално някоя нужна дреха, защото старата се е износила.
Запитайте се как действате с парите си и как са действали родителите ви. С опознаването и приемането на финансовото си състояние си създавате основа, върху която да изградите друго усещане, усещане, че финансото ви състояние не е непоправимо и че винаги ще намерите начин да се справите със ситуацията.


Намерете благосъстояние в безплатни неща


Откъснете се от постоянните тревоги за пари и научете себе си да се радват на безплатните красоти на живота. Колкото и изтъркано да звучи, наслаждавайте се на залезите. Това е чистото, неподправено и несвързано по никакъв начин с материалното изживяване на изобилие, а такива усещания може да имате през цялото време. Колкото повече изобилие усещате, толкова повече ще се подобряват и финансите ви. Колкото повече цените безценното в живота си, толкова по-благосъстоятелни ще ставате.
 


 

Коментари към "Как да привлечете повече пари":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg