Как да се подмладите само с помощта на водата?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Първото и основно правило за всяка жена, която държи на красотата и младежкото си излъчване, е: „Осигури си добра хидратация!“.

 

И, момичета, дори да използвате най-добрите овлажняващи козметични средства, те няма да имат желания резултат, ако не осигурите на тялото си достатъчно вода.

 

Ние сме вода! Знаете, тялото ни е изградено от 70-75% вода. Така че, правилното функциониране на всяка клетка в организма ни зависи от прозрачната течност. Затова е и изключително важно да я предоставим на организма си в големи количества.

 

Учените са изчислили, че препоръчителното дневно количество е 3 литра. А една 42-годишна британка на име Сара доказа, че ако ги пием редовно, можем да се подмладим. Нейната история е много любопитна...

 

Сара разказва, че преди години е пиела не повече от 1 литър вода на ден. Един ден обаче тя решила да започне да спазва правилото, установено от специалистите и да приема минимум по 3 литра. Тя започнала да го прави като личен експеримент, който продължил 1 месец. Резултатите били невероятни!

 

„Аз съм на 42, но за да бъда честна, трябва кажа, че в началото на опита ми изглеждах на 52. Имах тъмни кръгове под очите, които ме правеха да изглеждам изтощена. Бръчките ми си личаха от километри, а също така имах и червеникави петна по лицето. Кожата ми беше без никакъв блясък и дори устните ми бяха изсъхнали. Изглеждах като мъртвец“ - споделя Сара.

 

Тя допълва, че само след месец редовно пиене на голямо количество вода, тя се е чувствала и изглеждала с 10 години по-млада!

 

Е, струва си да си наложите да пиете повече вода, нали? Най-малкото – няма какво да изгубите, но пък можете да спечелите много.

 

А за ваше улеснение, ви предлагаме да приложите един трик. Дръжте пълна бутилка с вода на бюрото си и така по-лесно ще се сещате, че трябва да си пийвате по-често от нея.

 

Вижте още: 

Паметта на водата. Или тайната на щастието!

Пийте вода с лимон! Страшно полезна е
 


 

Коментари към "Как да се подмладите само с помощта на водата? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg