Как да се преборим с вечния апетит

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Хранене

Апетитът е сред основните врагове на всяка диета! Нещо повече, много често след като сме решили да минем на строг хранителен режим, апетитът и навикът да похапваме калорични и вредни храни надделяват. Редно е преди да търсим решение, да се запознаем подробно с проблема!

Всъщност, апетитът и гладът са двете страни на една монета. Гладът е усещането, че организмът има потребност да приеме хранителни вещества за поддържане на метаболитните процеси в баланс, а също така и за да набави нужната ни енергия. Апетитът от своя страна представлява нашето желание за определени храни, което може да се изяви и без да е настъпил глад - поради примамлив външен вид или изкушаващ аромат. Едното е усещане, а другото - чувство. Двата процеса се контролират от два отделни центъра в хипоталамуса - на глада и на насищането. Те са в пряка връзка и са част от целия хормонален баланс на организма.

Когато постъпилата в стомаха храна бъде преработена и мине в друго отделение, тялото отделя хормон, наречен грелин, с който да подаде сигнал на мозъка, че е готово за нова порция енергия. Съответно, ако Вие решите да приемете продукт за отслабване, който да подпомогне процесите по изгаряне на мазнини в тялото, но едновременно с това да потиска и апетита, рискувате да нарушите сложните процеси в механизмите на контрол на всички органи и системи. 

Именно поради тази причина от Life Nutrition създават първия течен продукт за отслабване, който да потисне апетита по естествен начин. Как става това? 2Slim съдържа 3 компонента, които вече са доказали своето мощно действие. Събрани заедно, те представляват продукт, който не само, че е напълно натурален, но и наистина ще ви помогне да се преборите с натрупаните килограми и вечен апетит!

Защо 2Slim наистина работи? Защото съдържа КЛА от Шафранка, който увеличава чистата мускулна тъкан и намалява обиколката на проблемните зони. Втората безценна съставка е Мурсалски чай. Мощен антиоксидант, който кара клетките в организма да се свиват и отпускат. По този начин те се изчистват от натрупаните в тях токсини, а чрез диуретичното действие на екстракта тези токсини се изхвърлят от тялото. Зеленото кафе е третият компонент в 2Slim, То подобрява способността на организма да изгаря мазнините, предотвратява гликогенолизата (разграждането на гликогена) и усвояването на глюкозата. Мощен антиоксидант. 

Благодарение на специфичния си, леко горчив вкус, 2Slim по естествен начин потиска апетита! Можете да видите трите препоръчителни етапа за прием ТУК.
Повече информация за продукта можете да получите ТУК и ТУК.
 


 

Коментари към "Как да се преборим с вечния апетит":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg