Как да се справите, ако не се идентифицирате с Вашия знак

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако обикновените хороскопи ни научат на едно нещо, това е, че животът ни е свързан с нашия слънчев знак. Какво означава, ако изобщо не се идентифицирате със слънчевия си знак, а с този, който идва точно преди или след него?

Ако сте родени, съвсем в началото или в края на вашия знак, съществува голяма вероятност  да сте родени на "кръстопът", нещо като преходен период между различните знаци. Рождените дни на кръстопътя , обикновено са от 18 до 23-о число на месеца, точно около времето, когато слънчевият сезон на един знак завършва и започва друг.

Напълно нормално е хората с рождени дни в пресечни точки да поставят под въпрос астрологическата си идентичност, но това не го прави по-малко досадно.

Най-лесният начин да се справите с кризата на „кръстопътя” е  да престанете да търсите съответстващи черти в няколко знака и да изберете този, с който се идентифицирате най-добре по отношение на вида  личност и предсказанията на хороскопа . Просто изборът ще ви улесни мисловно и ще уреди въпроса с това кой хороскоп трябва да прочетете.

Разбира се, има астролози, които вярват, че цялата идея за „кръстопът” е глупост - и те имат някакво основание. Както астрологът Ейприл Елиът Кент пише, слънцето може да бъде само на едно място в даден момент.

Така че, въпреки че точното време, в  което слънцето се придвижва в нов знак се променя от година на година, то определено е било в един знак (и само един знак) по време на вашето раждане.

Ако категорично се нуждаете от ясен отговор, отидете на астролог, който може да изготви и прочете графиката ви на раждане или може да генерира онлайн диаграма.

Говорейки за графиките на раждане, всъщност всеки има знаци от цялата слънчева система. Винаги има шанс да разпознаете  себе си повече във вашия изгряващ или лунен знак, например.

И освен това, има и декани, за които да помислите. С други думи, звездобройци, няма причина да слънцето  да изпълва всичко и да оформя вашата личност. Вие съдържате множества.


 

Коментари към "Как да се справите, ако не се идентифицирате с Вашия знак":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg