Как действа всеки знак на зодиака, когато е влюбен, част ІІ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

 Дланите ви започват да се потят. Езика ви сякаш се оплита в средата на разговора. Не можете да мислите за нищо друго. Очевидно сте влюбени, това е ясно. Но как това мигновено увлечение ви кара да се чувствате (и това, което правите, когато го усетите) е изключително лично. Само ако имаше ясен астрологически маркер, който може да ви каже повече за това, което се случва, когато имате чувства към някого.

О, чакайте, всъщност има.

Както може би вече знаете, Венера управлява нашия любовен живот, ръководи начина, по който флиртуваме и от своя страна трябва да бъде планетата, която определя нашия стил в тези отношения.

Така че, докато четете хороскопа си, не забравяйте да прочетете и за знака си във Венера (а не само вашия слънчев знак). Ако не го знаете, не се безпокойте: Проверката на рождената ви диаграма онлайн е лесна.

Сега, когато знаете какъв е вашият знак във Венера, прочетете нататък, за да разберете какво казва той за това как се справяте с флиртуването.

 

Дева

Как се чувствате: За да заявим очевидното, вие се чувствате напълно заинтригувани от този нов човек. Но може би за пръв път в живота си, вие се чувствате също и несигурни. Девите обикновено са доста невъзмутими, но когато се справят с увлечения, имат склонност да се съмняват в себе си (въпреки очевидните им основания, можем да добавим).

Как действате: Цялото това съмнение се отразява на вашето поведение около увлечението ви , Дева, и то може да се проследи по два различни начина. От една страна, може напълно да се затворите, когато сте в компанията на обекта си. От друга страна, можете да отидете твърде далеч с обичайните си остри, остроумни коментари и в крайна сметка да се окаже, че критикувате. Да поспрете само за момент, за да подишате, може да направи чудеса и да ви приземи, Дева.

Везни

Как се чувствате: Развитието на едно увлечение ви изпраща направо в облаците, Везни. Може да прекарате времето си да измислите остроумия, които "спонтанно" да пуснете в разговора или да идеализирате вашия обект до такава степен, че те да стане нереален. Някои Везни може да са толкова отдадени на медитирането  върху  несъмнено възхитителните черти на възлюбения, че пропускат шанса си напълно.

Как действате: Вашето желание да поддържате купона забавен може лесно да пречи на вашите романтични цели. Везните са склонни да се движат леко в нова обстановка и около нови хора, така че вероятно ще ви се стори извън характера ви да преследвате възлюбения си. Но каква е алтернативата? Не се страхувайте да наклоните везните във ваша полза веднъж, Везни.

Скорпион

Как се чувствате: Както ако имате много голяма тайна (добре, още повече от обичайното). Скорпионите не обичат нищо повече от това да пазят чувствата си за себе си и когато са влюбени ситуацията не се различава. Въпреки това, ако чувствата са достатъчно силни, може да  почувствате нужда да се откажете от това този път.

Как действате: Вероятно не проявявате голям интерес, докато не останете насаме с обекта си -  и тогава наистина блестите. Поради мистериозността си,  Скорпионите са известни с харизматичността си и могат да очароват също толкова изумително, колкото и по-екстровертните знаци. Трябва просто  да намерите време насаме, Скорпиони.

Стрелец

Как се чувствате: Като в един обичаен ден. Да няма увлечение за Стрелеца е рядкост. Това е просто във вашата общителна, флиртуваща природа да се интересувате от някого, дори ако тези чувства не се простират отвъд "харесването".

Как действате: Вие сте бързи с шегите или уникалните истории - всичко, което ви позволява да направите шоу на човека, по когото си падате. Това говори, че не е голяма работа, ако този човек не е наоколо за второ действие. Вашият безгрижен подход към запознанствата ви предпазва от  разочарование, когато флирта приключи рязко.

Козирог

Как се чувствате: Вие и увлечение?? В невероятното събитие, в  което вие, упорита Коза, накрая сте харесали някого, ще се запазите спокойствие и ще продължите напред както преди. Вие със сигурност няма да се чувствате заслепен от този човек (няма пеперуди и виене на свят тук), но ще имате натрапчив интерес, от който не можете да се отърсите, опитайте, както можете.

Как действате: Момент, харесвате ли този човек наистина или той е вашият заклет враг? Вашата неприязън към влюбването , може да се прояви като неприязън към вашата невинна любов. Козирози, не позволявайте на собствените ви чувства да ви притесняват. Да се оставите на увлечението може да бъде забавно.

Водолей

Как се чувствате: Като че ли сте намерили вашата сродна душа. Водолеите се нуждаят от независимост и индивидуалност, така че всеки, когото харесвате, наистина е уникален човек.

Как действате: Вие загатвате, Водолей. Ние сме тук, за да Ви информираме, че това, което смятате за фин подход, не е толкова фин, но не позволявайте това да ви спре. Изпращането на знаци към обекта на увлечението ви, което чувствате и правите по определен начин, ще го накара да ви забележи, дори и ако тези знаци са видими от космоса.

Риби

Как се чувствате: Всичко се разтърсва. Ти не приемаш увлеченията леко, Риби и защо трябва, когато увлечението за теб означава внезапна нужда да познаваш (а може би и един ден да обичаш) този прекрасен човек?

Как действате: Като че ли разглеждате малка, деликатна птичка. Чувствате много неща, Риби, но вие сте по-склонни да отделите нужното време, отколкото да се опитате веднага да се хвърлите във връзка. Намирате всяко ново нещо, което научавате за вашата изгора, за наистина вълнуващо и нищо не може да ви попречи да се насладите на този процес на опознаване.


 

Коментари към "Как действа всеки знак на зодиака, когато е влюбен, част ІІ":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg