Как един пищен модел отговори на обида по брилянтен начин

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Plus size моделите нашумяха преди няколко години, когато момичетата с извивки се осмелиха да заобичат телата си. Брандовете като Aerie започнаха да използват „истински“ жени в рекламите си – онези жени, които срещаме по улиците, пищни и с извивки, със стрии и целулит. Стъпка по стъпка, като че ли ние, жените, се опитахме да се опълчим срещу невъзможните стандарти за красота, които довеждат младите момичета, нашите дъщери, сестри, приятелки, до реални здравословни проблеми.

Един такъв модел, който не се свени да застане пред света със своите извивки, е Искра Лоурънс. Красавицата е част от кампанията, която създава позитивно отношение към женското тяло във всичките му форми  #AerieREAL. Но Искра беше грубо нападната от хейтър в мрежата. Този индивид си позволи да нарече Лоурънс „дебела крава“ и да я обвини, че всъщност лансира наднорменото тегло, че това се е превърнално в нормално, но че се дължи просто на това, че хора като нея ядат твърде много пакетчета чипс.

Лоурънс обаче, уморена от това да я съдят и нападат, решава да даде урок на хейтъра. И отговаря по брилянтен, саркастичен начин. Британският модел си публикува снимка, на която лежи почти гола, затрупана с пакетчета чипс, а изражението на лицето ѝ просто казва, че на Искра Лоурънс не ѝ пука какво мислите за тялото ѝ.

 

Последва и втори пост, видео, което показва как моделът яде чипс. А в описанието Искра пише: „Това е за всеки, който някога е наричан дебел…Посланието е: пука ли ви какво мислят другите за тялото ви. Вие сте единствените, които определяте собствената си стойност.“


 

Коментари към "Как един пищен модел отговори на обида по брилянтен начин":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg