Как един полицай спечели сърцата на хората, пишейки актове за добро? (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Какво би станало ако преобърнем правосъдието с главата надолу и вместо само да наказваме злосторниците не започнем и да награждаваме хората, които са коректни, лоялни и добри? Някога замисляли сте се по този въпрос? Е, ние да. Особено след като попаднахме на ето това видео.

 

В него break.com – сайт, който обикновено е известен с глупавите си шеги, този път решава да направи нещо уникално. А именно - да даде мисия на един полицай. Вместо да пише актове за нарушения, той спира добрите шофьори, за да им напише акт за доброта. А вместо да взема рушвети (много любима практика в България), той награждава водачите на превозни средства... със 100 долара. Готино, нали?

 

Инициативата е просто прекрасна и благодарение на нея добрият полицай спечели сърцата на хората. А когато човек види усмивките по лицата им, няма как да не се убеди, че от сега нататък всички тези хора ще бъдат още по-внимателни шофьори.

 

Виждате ли, приятели?! Ето това е един простичък начин да направим света по-хубав. Не че трябва да плащаме за всяко добро дело, но когато се стремим да поощряваме и ценим правилните постъпки, вместо да санкционираме лошите, убедени сме, че ефектът ще е прекрасен!  

 

Вижте още: 

Видеото, което ще ви накара да се усмихнете

Видеото, което един любящ баща направи за майката на детето си


 

Коментари към "Как един полицай спечели сърцата на хората, пишейки актове за добро? (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg