Как сами да оформим веждите си? (Видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Всички знаем, че добре оформените вежди са в основата на привлекателното лице. Имаме ли хубави вежди, дори не е нужно да носим грим. Ако обаче косъмчетата над клепачите ни приличат на запетаи, тирета или каквито и да било други препинателни знаци, то колкото и грим да сложим, няма да можем да поправим нещата. Ето защо е толкова важно да внимаваме в оформянето на веждите си.

За да постигнем перфектната форма съвсем не е задължително да се обръщаме винаги към специалисти, напротив. Можем и сами да постигнем желания резултат, стига да знаем тези няколко основни правила.

Необходими материали:

  • Пинсета
  • Ножичка за вежди
  • Добре подострен молив за вежди
  • Четка за вежди

С помощта на молива отбележете три точки върху веждите си. Първата трябва да е точката, върху която свършва линията, съединяваща вътрешния ъгъл на окото с началото на веждата ви (Вижте първата снимка).

Втората точка обозначава края на веждата. Вижте снимка 2.

Третата точка трябва да е мястото, на чупката на веждата ви. За да разберете къде точно е желателно да бъде тя, измерете права линия, съединяваща външната част на ноздрата и ъгъла на веждата ви (Погледнете последната снимка).

 

След като сте определили мястото на трите точки, може да ги свържете с прави линии, с помощта на молива за вежди, за по-голямо улеснение.

Във видеото по-долу ще видите нагледно стъпките, които трябва да следвате, за да почистите веждите си без намесата на козметик. Съвсем лесно е!


 

Коментари към "Как сами да оформим веждите си? (Видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg