Как се влюбват различните зодии?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Освен много за личността на даден човек, зодията разкрива много и за възприятията му за света и отношението към другите. Така, че ако сте привърженици на астрологията, ще се съгласите, че слънчевият знак определя и начина, по който се влюбваме. Да видим!


Овен

Овните са пълни с енергия. Те са родени лидери и упражняват добър контрол върху всяка сфера на своя живот, включително и в любовта. Определено не се хвърлят с главата напред, по-скоро следват логичното стечение на обстоятелствата. Те са здраво стъпили на земята, любвеобилни, но могат да бъдат и много огнени!


Телец

Обикновено са по-сдържани и спокойни, но ако има наличие на голямо физическо привличане и страст, могат да хлътнат много бързо. Когато се влюбят е за доста дълко, защото обичат спокойствието и честата смяна на партньорите не е в стила им.


Близнаци

Изключително забавни и добри комуникатори, които впечатляват със забележителни знания по всякакви въпроси. Не винаги обаче са способни да разбират любовта. Не обичат да са сами и са склонни на неподходящ избор на партньор, понякога могат да бъдат и доста обсебващи. Дълбоко в себе си обаче са безнадеждни романтици, дори да не го показват.


Рак

Раците са изключително предпазливи в любовта, но когато се влюбят са способни на всичко за своя партньор. Добри слушатели и с добро чувство за хумор, които ще държат да бъдат винаги да бъдат на първо място в живота ви. Дадете ли им го, ваши са!


Лъв

Уверени, харизматични и лоялни, лъвовете нямат проблем с намирането на партньор, но той често не е правилният. Понякога са доста ревиви, но въпреки това не обичат да им се нарушава личната свобода. За да се влюбят, трябва да се чувстват желани и обожавани!


Дева

Въпреки, че се опитват да останат хладнокръвни пред любовта, не им се получава изобщо. Оановният проблем за тях е да не покажат, че са уязвими. Затова и се влюбват много трудно истински. Ревността също е проблем при тях, но надмогнат ли я могат да бъдат спокойни, любящи и лесни за обичане.


Везни

Когато става въпрос за любов, Везните се чувстват еднакво добре и с и без нея просто, защото гледат рационално на нещата. Имат проблем с обвързването и затова могат да накарат партньора си да чака дълго време преди да се реши на следващата стъпка. Предпочитат хармонични и балансирани отношения и стоят настрана от всякакви драми.


Скорпион

При тях определено сексът има огромно значение и често привличането взима връх над разума. Обичат връзките им да са изпълнени с вълнение и страст. Физическата привлекателност за тях е много важна, колкото и да не го признават понякога.


Стрелец

За тях любовта е приключение. Рискуват, хвърлят се с главата напред и правят всичко, каквото пожелаят. Влюбват се в хора, които имат същата страст към пътешествията и екстремните преживявания като тях. Винаги, винаги следват сърцето си и не мислят много, направо действат!


Козирог

Те нямат време за безперспективни връзки, обикновено не залагат на отношения, в които не виждат бъдеще. Имат определена визия за своя партньор и се стараят да я удовлетворят на всяка цена. Козирозите приемат всичко на сериозно, включително и любовта. Не можете да ги омаете със сладки приказки и романтични жестове, те имат нужда от нещо повече. Приятелството с партньора за тях е по-важно от наличието на страст.

 

Водолей

Когато са влюбени дават цялото си внимание и време на партньора. По всякакъв начин ще имате усещането, че Водолеят не може да живее без вас, ако наистина е влюбен разбира се. Не играят игрички, когато смятат, че са намерили правилния човек, ще го имат!


Риби

Изключително чувствителни и имат огромен страх сърцето им да не бъде разбито и всячески се опитват да избегнат влюбването, но, разбира се никой не може да избяга от любовта. Склонни са на компромиси и са изключително отдадени, ако спечелите доверието им.
 


 

Коментари към "Как се влюбват различните зодии?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg