Как се забавляват необвързаните по света?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Вече сме ви разказвали за набиращите все по-голяма популярност в България партита за необвързани - шумни вечери, наситени с усмихнати хора, интересни разговори, цветни коктейли, много танци и игри. На 29 август над 200 необвързани отново ще се забавляват заедно – този път край басейна, както приляга на всяко горещо лятно събитие. Всички подробности около партито ще научиш ТУК.

 

Предстоящото Sexy and Single Party ни провокира да се поинтересуваме как се случват нещата извън България. С помощта на организаторите от SpeedDating3.com се гмурнахме сред интересни идеи и тематични партита, които събират необвързани от Пекин до Ню Йорк. Представяме накратко някои от идеите, които ни усмихнаха:

 

Стена от снимки

На входа на всеки участник се прави снимка, която се разпечатва и се поставя на специална стена. До снимката се разполага името на съответния участник и плик за съобщения. По време на партито можеш да пускаш съобщения в пликовете на гостите, които са ти допаднали – можеш да оставиш телефонен номер или просто мило послание – всичко е в твоите ръце!

 

Търг за необвързани

Това събитие съчетава парти, запознанства и благотворителност. Най-често се организира, когато е необходимо да се съберат средства за конкретна кауза. Известни необвързани личности или най-желаните участници в събитието се продават на търг. Можеш да си откупиш правото да заведеш г-ца X на вечеря. Тя се качва на подиума, следва кратко представяне от страна на водещия, а после всички желаещи да се срещнат с X наддават! Този, който предложи най-висока цена, излиза на среща. Целта е не да си купиш любов, а да помогнеш, забавлявайки се с други необвързани. Продадено!

 

Анти Св. Валентин парти

На 14.февруари на необвързаните определено им писва от цветя, рози и сълзливи пожелания. Една от най-оригиналните идеи, на които се натъкнахме, е Анти Св. Валентин парти. Участниците се събират и споделят несполучливи и смешни истории по време на срещи с бивши партньори. За най-нелепите има и награди! Умираме от любопитство да чуем споделеното от победителите…

 

Парти „Ела с приятел“ (Bring A Friend Party)

Това е една от онези простички, но работещи идеи, които изумяват с гениалността си! Ако искаш да участваш в това парти, има едно условие - трябва да доведеш необвързан свой приятел от срещуположния пол, с който не желаеш интимни взаимоотношения. По този начин всички са необвързани, броят на дамите и господата на партито винаги е еднакъв, а и забавлението винаги е по-голямо, ако отидеш някъде с другарче.

 

Парти „Ключ и катинар“

Този формат дава отговор на въпроса „Как да заговоря симпатичната дама на бара?“/ „Как да се запозная с чаровника отсреща?“. На входа всяка дама, която участва в събитието, получава катинар, а всеки господин – ключ. Целта е да заговаряш представители на срещуположния пол и да изпробвате дали ключът пасва на съответния катинар. Ако има „съвпадение“, предавате ключа и катинара на специално обозначено място и получавате малка награда и нов ключ/катинар. Така по време на цялата вечер имате извинение да се запознавате с още и още хора. И накрая най-важното е не дали има съвпадение между ключа и ключалката, а дали има сходство в характерите!

 

Светофар парти

Този формат не е насочен изцяло към необвързаните, но по елегантен начин елиминира нуждата да се оглеждаш за халки по ръцете на хората и да се чудиш кой си има гадже и кой не. Всеки гост получава предпочитан цвят гривна. Зелена гривна взимат тези, които са необвързани, червеният цвят накратко значи – „заето“, жълтият, многозначителен цвят е символ за „сложно е“. С други думи – ще бъде по-трудно, но не е невъзможно.

 

Вечеря за необвързани

Въпреки че не звучи толкова вълнуващо, вечерите за необвързани са един от най-разпространените начини за забавление. Модификациите на този вид събития са много – в зависимост от броя присъстващи (между 6 и над 100), типа кухня, мястото на събитието (понякога доста нестандартни места) и т.н. Но идеята винаги е еднаква – да се опознаем докато хапваме.

 

У нас

Sexy & Single Party се провежда регулярно в България вече повече от година. Вижте ТУК!  То съчетава някои от най-добрите световни практики с нововъведения, които са уникални за страната ни. Организаторите от SpeedDating3.com споделят, че резултатът от изминалите събития са успешни двойки, широки усмивки, нови приятелства и много веселие. 


 

Коментари към "Как се забавляват необвързаните по света?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg