Как ще умрете във филм на ужасите според зодията си.

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Представете си, че вие и вашите приятели сте тийнейджъри, които живеят в предградието. Точно преди да започне училище и да напуснете скромния си роден град, за да отидете в колеж, искате да направите една последна веселба. Затова наемате огромно бунгало по средата на тъмна гора. Това, което не знаете обаче е, че има безмилостен убиец в тази околност. Спирайки с колата си на територията на бунгалото осъзнавате, че няма нито сигнал, нито Wi-Fi.

Вижте как ще се справите в тази ситуация според зодията си:

Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Вие липсвате през повечето от убиванията и най-вероятно сте оставени да умрете в началото на филма. Само, че не сте – точно обраното. Когато само вие и главният герой сте живи – разкривате, че вие сте убиецът и глуповато разкривате мотивите си в дълъг монолог. Както винаги става, речта ви е твърде дълга, което дава възможност на главния герой да ви убие веднъж за винаги.

Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)

Вие сте комедианта във филма. Както знаете обаче – забавните герои никога не оцеляват, въпреки че публиката ви обича. Някъде по средата на филма, когато тонът на филма се променя и вече няма нужда от хумор, вие бивате убити докато казвате една последна шега, която публиката оценява.

Козирог (22 Декември – 19 Януари)

Вашата смърт е втората и с извинение – малко е незначителна. Вие не сте дори и от групата на тийнейджърите, които са на къмпинг. Вие сте горски или нещо от този сорт. След като отивате да проверите кои са младежите, които вдигат толкова много шум, вие срещате убиеца още преди да сте стигнали входната врата. Вашето тяло е разчленено, оставяйки само пътека от кръв.

Водолей (20 Януари – 18 Февруари)

Силно независими, вие сте отговорни за разделянето на групата, за да покрие повече територия. Кога това е сработвало във филм на ужасите? Публиката не вижда как умирате, но бивате намерен от главният герой. Не знаем как точно е станало, но определено сте мъртви.

Риби (19 Февруари – 20 Март)

Към края на филма, вие жертвате себе си за да спасите останалите няколко късметлии, които са останали живи. Както винаги се случва, убиецът има девет живота и някак си успява да оцелее след експлозията на къщата. Вие обаче, нямате тези способности.
Вземете си поука, Риби; той не медитира. Той е в тоалетната, а вие живеете в лъжа.

Овен (21 Март – 19 Април)

Вие сте главният герой във филма – единственият оцелял. След като убивате убиецът за девети и последен път, вие вървите изморени и ранени към полицейските коли, които е трябвало да пристигнат преди няколко часа. Тъкмо когато ги достигате, обаче, виждате как ръката на убиеца се мърда. Край.

Телец (20 Април – 20 Май)

Умирате към края на филма. Тъкмо когато си мислите, че главният герой ще умре – вие се появявате за да го спасите. За жалост, убиецът вече гони вас и героят, който сте спасили бяга докато вас ви намушкват и хвърлят в огъня.

Близнаци ( 21 Май – 20 Юни)

Публиката ви харесва. Има голям шанс да оцелеете, заради вашата вродена невинност. За жалост, на около ¾ от филма, вашата любопитност ви изиграва лош номер. Вие чувате звук, който мислите, че е издаден от приятел и мигновено се озовавате в капан на убиеца. Вие бивате убивани под звука на тъжна и драматична мелодия.

Рак (21 Юни – 22 Юли)

Вие сте песимиста на групата. Не се вписвате в цялата картина, но сте добри приятели с главния герой. Не достигате далеч във филма, защото докато другите се напиват на първия етаж, вие проверявате горния и бивате посрещнати от убиеца, който се крие в гардероба. Опитвате се да се защитите, но в крайна сметка сте изхвърлени през прозореца върху отрязано дърво.

Лъв (23 Юли – 22 Август)

Смели сте, но и малко арогантни. Мислите, че имате решение на целия проблем. Когато чуете звук извън бунгалото, групата се впуска към хола, който гледа към езерото. „Точно това иска да направим!“ – крещите вие, докато бивате прободени с мачете, а вашите приятели ви гледат безпомощно през прозореца.

Дева (23 Август – 22 Септември)

Вие сте първите, които умират. За ваше щастие, обаче, първото убийство обикновено е едно от най-добрите. Вашата смърт задава тона на целия филм. След като си взимате душ в бунгалото, виждате сянка навън. Уплашени, вие заключвате всички врати. След като убиецът си играе малко с вас ви убива и заглавието на филма се показва.

Везни (23 Септември – 22 Октомври)

Вие сте най-добрият приятел на главният герой. Невинни, малко безпомощни и винаги искащи секс. Пиете твърде много в началото на филма и преди дори групата да знае, че има убиец наоколо вие бивате убит на пътя си за още бира.
 


 

Коментари към "Как ще умрете във филм на ужасите според зодията си.":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg