Ким Кардашиян държана на мушка от маскирани мъже

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Ким Кардашиян Уест бе държана на мушка от маскирани мъже, облечени като полицаи, твърди CNN. Инцидентът се случил в хотелската й стая в Париж и доклади разкриват, че са откраднати бижута на стойност милиони долари.

Ина Трециокас, говорителка на Ким, потвърди инцидента и заяви, че Кардашиян е „много разстроена, но не е наранена физически“.


Полицията е потвърдила кражбата на „бижута на стойност милиони долари“, а "Franceinсfo" докладва, че бодигардът на Кардашиян е бил с белезници по време на инцидента. Те също докладват, че обирджиите са били 5 и въоръжени с пистолети.


Ким Кардашиян бе в Париж  за „Седмицата на модата“ и посети представлението на Balenciaga по-рано в Неделя. Семейството е необичайно тихо в социалните медии, имайки предвид инцидента. Нейният съпруг, Кание Уест, дори прекрати преждевременно представлението си на “Meadows Music and Arts Festival” в Ню Йорк. Той спря да пее по средата на изпълнението си с думите „спешен семеен проблем“.


Въпреки активността на Ким в Туитър и Снапчат, тя все още не е публикувала нищо свързано с инцидента. Независимо от това, инцидента бързо се разпространи из социалните медии и дори бе обект на съмнения. Джеймс Кордън, водещ на „Carpool Caraoke” припомни на тези, които се подиграват на Кардашиян, да не забравят, че тя все пак е „майка, дъщеря, съпруга и приятел“.


Инцидентът се случва едва седмица, след като тя бе нападната втори път от Витали Седюк, който се опита да я сграбчи, но бе повален от бодигардовете й.


 

Коментари към "Ким Кардашиян държана на мушка от маскирани мъже":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg