КИНО: Disney отново надмина себе си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Може и да сме пораснали момичета, но истината е, че за филмите на DISNEY никога не е прекалено късно. А с новата си анимация любимата на поколения деца фабрика за мечти отново надмина себе си!

 

„Камбанка и феята пират“ е изключително красив, забавен и позитивен филм, който може да извади всеки от хватката на сивото ежедневие и да го накара да се усмихва до безкрай. Децата ви ще се влюбят в него, а докато вие уж им правите компания в киносалона, ще се наслаждавате искрено на това филмче.

 

 

Продукцията ни въвлича в една своеобразна предистория на небезизвестната приказка за Питър Пан...

 

Своенравната и умна фея пазителка на вълшебния прашец Зарина е запленена от невероятните възможности на драгоценния син елфски прашец. Когато нейните щури идеи я въвличат в неприятности, тя отлита от Долината на елфите и се съюзява с пиратите на Skull Rock. И те я правят свой капитан.

 

 

Камбанка и нейните приказни приятели ще се впуснат в приключението на живота си, за да открият Зарина и да кръстосат мечове с бандата пирати и техния водач Джеймс, който скоро ще стане известен като Капитан Хук.

 

 

С хумор, сърдечност и епични приключения за всеки от семейството, „Камбанка и феята пират“ пуска платна, за да отведе отново зрителите в необикновения, забавен свят на феите.

 

Режисьор на филма е Пеги Холмс, продуцент е Дженифър Маги–Кук, изпълнителен продуцент е Джон Ласитър, а всички зрители ще имат удоволствието да се насладят на гласа на известната българска цигуларка Марина Димитрова.  

 

 

Вижте още: 

"47 ронини" - един филм, който ще ви завладее

"Безумна любов" или историята на съвременните Ромео и Жулиета


 

Коментари към "КИНО: Disney отново надмина себе си ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg