Клъчовете на Маноло Бланик!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

 

Любимият ни дизайнер на обувки допълва творенията си с още едно голямо изкушение за всяка жена – вече е факт и първата пълна колекция клъчове с марката Manolo Blahnik.

Ако Кари Брадшоу все още властваше на малкия екран, сега щяхме да я чуем да въздиша по изисканите модели на световно известния дизайнер. А той самият пренася въображението си в тези мънички чанти за ръка, които момичетата така обичат.

В дебютната линия има 6 модела. Ярък сатен и креп, обсипан с пищни декорации от кристали Swarovski превръщат малките клъчове в идеалното допълнение към красивите обувки на дизайнера, по които всички се прехласваме.

„Винаги съм се вдъхновявал от красиви жени от миналото и настоящето, така че когато реших да създам тази колекция, бях сигурен, че ще бъдат вечерни чанти за днешните жени. Обичам орнаментите в моите обувки, така че защо да не ги добавя и в чантите? Тези чанти са продължение на някои от моделите обувки, които наистина харесвам, и исках да запазя връзката между обувките и чантата“, споделя дизайнерът пред Vogue.


 

Вижте още:

5 правила за стил от Валентино

Как да съчетаваме правилно цветовете!


 

Коментари към "Клъчовете на Маноло Бланик!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg