Клюките заемат 1/3 от женското ежедневие

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Една истинска кифла посвещава поне 5 часа от времето си на... клюки!

За един мъж може и да е непонятно как е възможно това, но ние жените си знаем, че няма нищо по-хубаво от дългите разговори на най-разнообразни теми като диети, рецепти, деца, сериали, животът на звездите... Можем да изброяваме до безкрай, но по-важното е, че всяка тема е изключително важна и затова трябва да бъде внимателно обсъдена, да се погледне от нея на от всички възможни ъгли и по-заоблени краища и изобщо да се разнищи до край!

Ето например една проста рецепта за палачинки – ама какви точно да бъдат пропорциите, ама какъв тиган е най-подходящ, ама колко време да се изчака преди да ги обърнеш, шоколадът и сладкото от ягоди дали са добра комбинация, а дали наистина те са пътят към сърцето на любимия, а той всъщност дали заслужава палачинки...

Повярвайте ни, ако се съберат няколко жени, те са способни да направят световен проблем от едни нищо и никакви палачинки! На нас даже ние чудно как така нежния пол отделя само по 5 часа за клюки?!

Но щом учените са го изчислили, няма да спорим! Всъщност точната цифра, която ни подшушнаха британски експерти е 298 минути. Оказва се, че храната е много любима дамска тема и то най-вече, когато става дума за нейния дефицит. На ден една жена прекарва около 24 минути в обсъждане на диети, а от там и на теглото си и размерите на дрехите. Освен това редовното клюкарстване на тема „Какво ядат моите колеги и приятели?” също е една от любимите женски теми за разговор.

Според анкетата следващите най-обсъждани теми са козметика, процедури за красота и личния живот на знаменитостите. През 5-те часа, в които си клюкарстват, дамите обичат да говорят и за деца, пазаруване, почивки и не на последно място сериали!

Съжаляваме, скъпи мъже! Както става ясно, вие не сте ни една от любимите теми!


 

Коментари към "Клюките заемат 1/3 от женското ежедневие ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg