Кога жената е най-красива?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Момичета, време е да спрем да се страхуваме от „зловещата“ възраст... 30, 30+! Време е да разберем, че точно това е моментът, когато трябва най-много да се наслаждаваме на младостта си.

 

Да, точно така, на младостта си! Учените вече доказаха, че жените стават най-красиви именно, когато навършат 31. А и на бас, че всяка мацка над 30, ще потвърди, че на тази възраст се чувства перфектно в кожата си, много по-женствена и сексапилна.

 

На 31 повечето дами са уверени, силни и с оформена индивидуалност. А това се излъчва и действа като магнит за мъжете!

 

Доказателството е ново изследване, според което за 70% от господата най-силният фактор да бъдат привлечени от една жена е нейната самоувереност.

 

65% от анкетираните дами пък признават, че самочувствието наистина идва с времето. В повечето случаи тийнейджърските години оказват негативно влияние върху личната самооценка на жената и именно около 30-годишна възраст тези комплекси се преодоляват напълно.

 

Е, момичета, от всичко научено до тук, можем да ви кажем само едно. А именно – 30-те са страхотна възраст, но не чакайте да ги навършите, за да се почувствате самоуверени. Всяка жена притежава нещо специално, което може да й даде това самочувствие, независимо от годините.

 

Просто е! Винаги се вглеждайте в хубавите си качества, а не в негативните!  

 

Вижте още: 

Жените предпочитат богати мъже 

Любимите комплименти на жените


 

Коментари към "Кога жената е най-красива?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg