Кога жените са най-разгонени

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Изобщо не си мислете, че жените най-много искат да правят секс, когато са влюбени. Напротив, точно в такива моменти те най-много се притесняват как ще се справят, как ще изглеждат, какво впечатление изобщо ще оставят в новата си изгора. Етапите, през които са най-разгонени, са съвсем различни и се влияят от различни фактори.

 

Физиология

Има теории, че когато са в цикъл, на жените най-много им се прави секс. Това донякъде е вярно, но по-разгонени се чувстват не по време на цикъл, а около седмица, след като той приключи. Или по-точно – докато са в овулация.

 

Възраст

Смята се, че най-сексуално активни са дамите между 30 и 35 години. Но пък в този период не са много склонни на еднократни сексуални приключения.

 

Сезони

Колкото по-топло е времето, толкова по-силна е сексуалната енергия. Но имайте предвид, че има дами, които се изнервят от жегите и хич не им е до ласки. За да разберете вашата от кои е, просто я попитайте кой е любимият й сезон. Който ви назове, да знаете, че точно през него ще е най-навита за секс.

 

Социален и интимен живот 

Това едва ли ще ви изненада като информация, но просто сме длъжни да го споменем. Ако момичето не е имало отдавна сексуална връзка или пък е по-скромна и не излиза често, нищо чудно след няколко питиета да се нахвърли на първия, който й се усмихне.

 

Самочувствие и емоционални предпоставки

Ако жената се чувства уверена и секси, тя ще е почти винаги готова за секс! Това добре го запомнете! Друг важен момент е дали тя ви е ядосана. Ако сте я изнервили и давате ясно да се разбере, че не съжалявате за стореното, не си и помисляйте, че ще ви пусне. Има и още нещо доста интересно - ако помогнете на любимата си в домакинството, без тя да ви е карала, шансът да ви се отблагодри многократно в леглото също е доста голям.

 

И един фактор бонус – жените страшно много се разгонват по време на диета. Или по-точно, когато дойдат първите резултати от нея. Покаже ли кантарът по-малко тегло, те супер много се въодушевяват и се чувстват по-красиви. А това моментално ги кара да искат секс! Така че, потърпете първите й дни на глад и истерични кризи, защото след това ще ви чакат супер моменти в леглото.

 

Вижте още:

Колко е идеалната продължителност на секса?

Бърз оргазъм за 60 секунди!
 


 

Коментари към "Кога жените са най-разгонени":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg