Кога мъжете ни напускат?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Причините за раздяла са въпрос на обстоятелства, очаквания и характер. Относно обстоятелствата не можем да гадаем, но за очакваният и характера можем да съдим и според зодията. Точно затова астролозите са открили няколко основни фактора, които съвсем действително провокират мъжа от дадената зодия да предприеме раздяла. Нека ги видим!

 

Мъжът Овен

Ще те напусне много скоро, ако занемариш вида си! Стане ли сатенената нощничка памучна пижама, чудесно поддържаната коса – сплескана конска опашка и прочие, той ще започне да се оглежда по други секси мадами.

 

Мъжът Телец

Щом си негова постоянна половинка, това не е случайно. Тези мъже старателно подбират жените до себе си и със сигурност се е убедил в твоите качества. Но ще те напусне в мига, в който престанеш да уважаваш мъжкото му достойнство и често започнеш да изпадаш в истерии. Представителите на тази зодия много държат на добрите маниери и не понасят скандалджийки.

 

Мъжът Близнаци

Тези мъже са трудни за задържане, защото много бързо им става скучно. А стане ли им скучно, веднага започват да им шарят очите. Но пък има един много интересен момент при тях. Ако един Близнак реши, че ти си Жената, ще остане само с теб дори и на инат. Само трябва да го изненадваш често.

 

Мъжът Рак

За добро или за лошо, този мъж няма да те напусне! Ако го засегнеш сериозно, няма да пропусне възможност да те хапе, но няма да се раздели с теб. Раците напускат половинките си само и единствено, ако са намерили нова любов.

 

Мъжът Лъв

Ако един Лъв реши да напусне жената до себе си, по-скоро ще направи така, че тя сама да пожелае да си тръгне. А причините да се стигне до там са много, но можем да ги обобщим в едно – ако спреш да играеш по правилата му! А да играеш по тях хич не е нещо лошо, понеже господата с тази зодия определено знаят как да глезят, да обичат и да карат половинката си да се чувства истинска жена. Просто искат да става по техния начин.

 

Мъжът Дева

Той също рядко инициира раздели. Обикновено, ако партньорката му в живота започне да дава поводи за ревност и се държи фриволно с другите мъже. Това Девата не може да преглътне. Също така трябва добре да внимавате с изразите си по време на скандал. Не му казвайте да се маха дори в яда си, защото има голяма опасност той наистина да го направи.

 

Мъжът Везни

Поводите мъж Везни да те напусне варират от огромна обида, до това, че не си сложила кърпата на мястото си. Но причината винаги е само една – той вече няма романтични чувства към теб. Ако има такива, дори да си тръгне, още на другия ден ще започне да търси контакт с теб. А за да охладнее, значи или е срещнал по-интересна жена, или ти не му обръщаш нужното за него внимание. Не показваш редовно чувствата си, не се държиш грижовно.

 

Мъжът Скорпион

Макар да са абсолютните женкари, те и силно се привързват. Ако са ви допуснали в сърцето си, трудно ще ви изкарат от там. Обикновено причината един Скорпион да си тръгне е липса на достатъчно секс или пък сексът е прекалено еднообразен и скучен. Има ли бурна страст в леглото, ще си задържите и Скорпиона в живота.

 

Мъжът Стрелец

Той има нужда да обожава. Било то вида на половинката си, уменията й да просперира в кариерата, начинът, по който се облича, усмихва, готви дори. Стрелецът трябва да има специална жена до себе си. И когато тя загуби тази си своя черта, моментално е изгубила и интереса му. Така че, превърнете ли се в поредното обикновено момиче, вашият Стрелец много скоро ще ви замени.

 

Мъжът Козирог

Един от малкото мъже, които наистина ценят брака, морала и ценностите. Но това съвсем не значи, че не би ви напуснал никога. Дори това много бързо ще се случи, ако спрете да полагате усилия и загриженост към дома и семейството си. Той не би понесъл безотговорността и нехайството на жената до себе си, пък дори да я обича до смърт.

 

Мъжът Водолей

Той може да ви напусне заради всичко и по всяко време. Такъв мъж е непредвидим нито в настроенията, нито в очакванията си. За Водолеите е известен огромният страх да не изгубят свободата си, затова можем да ви посъветваме поне да не го ограничавате. Те също така ненавиждат и скуката, защото им е вродено да бъдат откриватели и изследователи и имат нужда да се занимават ежедневно с нещо, неизвестно им досега.

 

Мъжът Риби

Той често се вживява в някакви си драми и като нищо би ви напуснал, само за да разбуди емоциите ви, а после като благороден принц да се завърне. Би ви напуснал като нищо и заради поредната, в която вярва, че е силно влюбен. Изобщо жаждата му за романтика и тръпка е нож с две остриета. Тя може да донесе на жената в живота му много щастие, но и много несигурност. Затова е добре да поддържате пламъка и пеперудите в корема на своя избраник Риби.


Как изневеряват мъжете според зодията си

Кои са най-проклетите зодии
 


 

Коментари към "Кога мъжете ни напускат?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg