Кой е най-големият женски фетиш?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Дойде време да изкараме картите на масата или по-скоро фетишите. Спираме да бъдем свенливи, тихи, скромни и наивни. Жените имат фетиши. Факт! Те са много. Факт!

Обаче кой е най-големият от тях? Въпрос, който всички търсят от много време. Фетишизмът е определян като болезнено сексуално влечение към предмети, собственост на определени хора (чанти, обувки, чорапи, мъжки слипове и др.). За да се сдобие с тези предмети, фетишистът често ги краде от собственика им. За фетишите пръв говори Фройд в "Анатомия на чувствата". Разбира се, ние няма да третираме фетишистите като болни хора. Дори ще аплодираме искреността на много хора да споделят открито това, към което са пристрастени. За да не ви държим повече в напрежение, ще ви представим победителя. Този, по който въздишат хиляди жени. Единственият, неповторимият, уникалният… фетиш номер 1.

Големият фетиш на жените се оказа нещо, което го е имало от хилядолетия и ще го има години напред - мъже в униформи. Да, с кубинки, палки, белезници и пистолети. Да, с пожарникарски кранове, катарами ,шапки. Да, с тъмни очила и тежки парфюми.

Според много психолози това се дължи на връзката униформа - власт, като по този начин жените свързват мъжа със сила и величие. Т.е. ефект на "лошото момче". А, всяка жена иска да бъде с лошо момче, поне веднъж.

Ако все пак смятате, че това не е най-големият женски фетиш, ще ви покажем някои снимки, които ще накарат и най-доброто момиче да полудее.

Насладете им се.

Вижте още:

Най-извратените секс фетиши Част 1

Най-извратените секс фетиши Част 2


 

Коментари към "Кой е най-големият женски фетиш?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg