Кой е твоят асцендент според Китайския хороскоп! И какво казва той за теб

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Сигурно сте чували, че личността и чертите на човека се определят до голяма степен и от неговия асцендент. Той е нашата втора зодия и според астролозите започва най-много да се проявява след 30 години. Те също така казват, че ако зодията и асцендента ни не са съвместими, можем често да се чувстваме объркани или пък да сменяме рязко настроенията и мненията си, без видима причина. Затова (а и не само) е хубаво да знаем коя е втората ни зодия и как повлиява на нашата същност.

 

За да разберете кой е вашият асцендент според Китайския хороскоп, трябва да знаете часа си на раждане и да погледнете таблицата, която сме ви приготвили.

 

Асцендент Плъх

Той прави човека по-общителен и енергичен. И, разбира се, много хитър! Освен това придава едно специално, дори опасно очарование. Много често хората с асцендент Плъх имат страшно красива усмивка, а понякога ви се струва, че очите им греят.

 

Асцендент Бик

Той има много благотворен ефект, защото неутрализира отрицателните влияния, като същевременно с това дава самоувереност, воля и по-голяма аналитичност. Хората с този асцендент са упорити и решат ли нещо, няма кой да ги спре.

 

Асцендент Тигър

Ако това е вашият асцендент, значи вие обичате да казвате истината в очите, даже, когато от нея боли. Освен това може да се каже, че сте и по-нервна и импулсивна натура. Бързо се палите, но и бързо ви минава. Но пък, когато се влюбите, едва ли има по-силна и пламенна любов от вашата.

 

Асцендент Заек

Той прави човека по-внимателен и предпазлив. На него трябва дълго време да му се доказваш, преди да го спечелиш на своя страна. Също така хората с асцендент Заек са много аналитични. Уж си стоят встрани и кротко слушат, а в същото време са си направили най-детайлни изводи както за ситуацията, така и за участниците в нея.

 

Асцендент Дракон

Той носи изключителна амбиция и решителност. Хората с този асцендент са много находчиви и имат всички предпоставки да преуспеят в бизнеса. Но също така и са и много властни. Само се опитайте да им наложите мнение и ще ви изпепелят.

 

Асцендент Змия

Той прави човека много жизнен, способен да се измъкне от всякакви ситуации, способен да омае всичко и всеки. Хората с този асцендент са големи веселяци, но заедно с това и ненадминати манипулатори. Създават впечатление, че са безобидни наивници, а в същото време ви въртят на малкия си пръст.

 

Асцендент Кон

Много буйни темпераменти. Своенравни, все те са прави, а останалите грам не разбират. И заедно с това са много, ама много емоционални. Плачат често, но почти никога пред хора, често се чувстват неразбрани или усещат някаква празнота. Имат нужда от огромно количество любов и то безрезервна.

 

Асцендент Овца

Той носи много креативност и богато въображение. Много често хората с асцендент Овца стават известни актьори, художници, писатели, водещи. Тяхното място е на сцената, под светлината на прожекторите, където да събират овации и обожание.

 

Асцендент Маймуна

Той задължително върви със страхотно чувство за хумор и любов към живота. Тези хора обичат забавленията, купоните, обичат да се глезят и да бъдат глезени. На тях им трябва приключение, адреналин, не се чувстват добре в монотонно ежедневие. Съвет – в никакъв случай не си хващайте скучен партньор.

 

Асцендент Петел

Хората с този асцендент се отличават с подреденост, бодрост и усърдност. Каквато и задача да им се даде, я вършат перфектно и с лекото. Изключително верни и честни приятели са. А и интимни партньори. Не одобряват фриволното поведение.

 

Асцендент Куче

Това са може би най-справедливите хора! Те си имат вътрешно усещане за редно и нередно всяко едно „кривване“ ги прави супер нещастни. Но най-много страдат, когато са обвинени без причина. Трябва много да се внимава с тяхната чест, ако искате да останат лоялни към вас.

 

Асцендент Глиган

Много отзивчиви и чувствителни към нуждите на другите хора. Общителни и мили, но често не се ценят достатъчно. Внушават си, че не могат това или онова, че някой е по-добър от тях. Задължително трябва да променят тази си склонност, защото не веднъж са били използвани заради липсата на увереност.

 

Вижте още:

Коя е твоята истинска зодия

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете


 


 

Коментари към "Кой е твоят асцендент според Китайския хороскоп! И какво казва той за теб":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg