Колко дълго трае любовта?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата
Колко дълго трае любовта?

Колко пъти, когато бяхте вбесени на половинката си, си зададохте въпроса: „Дали не сбърках? Може би заслужавах нещо повече!“? Колко пъти сте били на косъм да се откажете от него? Колко пъти сте си мислили, че любовта трае само три години? Колко пъти се убеждавахте, че тя не е нищо повече от разхвърляни дрехи по пода и битовизми? Колко пъти сте я отричали?

Вижте тези истории и сами ще намерите отговорите на всичките си въпроси!


Двойката, която умира в прегръдка след 72 години брак

 

Техните имена са Норма и Гордън. Разтърсващата им история буквално взриви американските медии и накара хиляди хора по света да погледнат с други очи на семейния си живот.

Двамата се запознават, когато Норма е още в гимназията, а Гордън работи в сервиз на Chevrolet. Влюбват се от пръв поглед и не след дълго сключват брак. Разбира се, имат своите и хубави, и лоши моменти. Раждат им се четири деца – трима сина и една дъщеря.

След 72 годишен брак, в един злощастен ден двамата претърпяват автомобилна катастрофа. Лекарите се борят за живота им повече от 5 часа. Когато ги настаняват в интензивното отделение Гордън с последни сили хваща ръката на Норма и я стиска здраво. Няколко часа по-късно той умира. Не след дълго тя го последва. Лекарите заварват безжизнените им тела и вплелите се ръце, които остават здраво стиснати и след последния им дъх.

 

Двойката, чиято любов стана още по-силна след трагичен инцидент

 

Колко силно обичате половинката си? Можете ли да си представите живота без него? Задайте си тези въпроси всеки път, когато той ви вбеси с малките си дразнещи навици. Задайте си тези въпроси всеки път, когато се наведете, за да вдигнете мръсен чорап от пода.

Морис и Кели са току що дипломирани студенти. Те са лудо влюбени и нямат търпение живота да им се случи в истинските си измерения – брак, собствен дома, деца... Морис е сапьор от флота и след двегодишно обучение е назначен на първата си служба в Афганистан. Кели го чака нетърпелива в новия им дом във Вирджиния.

Един трагичен ден Морис претърпява инцидент. Мина откъсва всичките му крайници и го оставя инвалид за цял живот.

Днес Кели и Морис са все така влюбени, както преди, а животът ги е направил още по-силни. Кели е неотлъчно до съпруга си и макар че е млада и красива и през ум не й е минавало да изостави любовта на живота си.

 

Спомняйте си за тази история всеки път, когато ядосани се наведете, за да вдигнете мръсен чорап от пода!

 

Мъжът, който посвети любовна песен на покойната си съпруга

 

Фред и Лорейн са били заедно цели 75 години. Когато тя умира неговото 96-годишно сърце е напълно разбито. За да притъпи болката от загубата, Фред решава да посвети песен на своята любима и ей така, на шега, я изпраща на звукозаписната компания Green Shoe Studio, която по това време е обявила конкурс за таланти.

Песента на Фред толкова трогва един от продуцентите, че той веднага решава да я запише и превърне в хит.

A Letter From Fred from Green Shoe Studio on Vimeo.

А за Фред остава надеждата, че неговото мелодично любовно писмо ще достигне до онзи свят и ще бъде чуто от любовта на живота му!


 

Коментари към "Колко дълго трае любовта?":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg