Колко на сериозно трябва да приемате хороскопа си?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Може да се случи на всеки: Невинно отваряте своя седмичен хороскоп, надявайки се да получите новини за романтични перспективи и нови възможности за кариера. Вместо това се сблъсквате с предупреждения за застой в живота си, множество ретрогради и, в най-крайните случаи, пълна промяна във Вашия зодиакален знак. Това побърква ли ви?

Дебатът за това колко сериозно трябва да се приемат хороскопите е толкова безкраен, колкото и разсъжденията на хората относно рождените им графики. Някои ентусиасти на астрологията я разглеждат като рационално мислене, докато други я приемат като несъвършена наука, която въпреки това предлага един специален поглед върху нашия живот.

 

Както при духовните убеждения и вярвания, това е въпрос на лично предпочитание, независимо дали ще решите да придадете смисъл на астрологията за себе си или не. Но, за протокола, нищо което прочетете в хороскопа си никога не  трябва да е причина за истинска тревога. Ако сте се отдали  на четенето и проследяването на астрологическите събития в живота си, има начини да се приспособите към трудностите, когато дойдат, без да се тревожите за това, което планетите предвещават.

Астроложката Тали Едът , казва, че нито един астрологичен прочит, дори и този, който предсказва изключително предизвикателен цикъл на ретроградния Меркурий, не може да се състои изключително и само от негативни поличби."Това са периодите, в които всъщност имаме най-големите и бързи личностни растежи", казва тя. Разбира се, номерът не е просто да намерите лъч надежда - това само по себе си няма да промени бъдещето ви.

Възможно е да възникнат още проблеми във вашата връзка, може да не получите повишението, което очаквате или да се сблъскате със сложна финансова ситуация. "Предизвикателството е в това да не попадаме в порочния кръг на мисли " Горкият аз ", а по-скоро да  наберем сили и да станем активни", казва Едут.С други думи, лошите неща се случват, но ако сте готови да се адаптирате и да се учите (вместо да се предавате и криете от проблемите), вероятно ще бъдете по- добре и ще се оправите.

Всъщност, Едут казва, че може да се чувствате по-добре, след като сте преживели труден период. Трудностите в личния ви живот биха могли да бъдат онова побутване, което помага да оставите токсичните връзки и да се върнете към стария си живот, и дори да посрещнете нещо по-добро. Предизвикателствата - особено ретроградите - ни дават "освежаваща пауза да преразгледаме и преосмислим" това, което се случва в нашия живот, казва тя.

Така че, следващият път, когато хороскопът ви загатва за трудни времена, това е намек да се стегнете и да станете още по-активни(,а не да се стресирате).И ако наистина не ви харесва какво има да ви каже за зодиакалния ви знак, винаги можете да се консултирате с друг астролог.


 

Коментари към "Колко на сериозно трябва да приемате хороскопа си?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg