Колко са опасни сирийците за България? Истината!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

От няколко дни ежедневният политически маскарад е засенчен от един друг – този на „патриотите“. Безумни лозунги и призиви на видни „родолюбци“ се разнасят в Интернет и медийното пространство, пищейки за незабавна мярка спрямо бежанците и насаждайки страх и ужас сред народа. И ето, днес баба Вуна от плевенско е излязла да протестира. Щото е чула за случая с наръганото момиче от алжирски бежанец и видиш ли не ще да й се случи същото. Тя е убедена, че бежанците са лоши, страшни хора, които искат само да я одерат жива и да й изядат черния дроб. Нали така е разбрала от телевизора!

Изумително животно е българина – точно той, който е най-набеждаваният, плют и унижаван емигрант и които е изпитал тесногръдието на собствения си гръб, сега си борави с него. Дали тази баба Вуна, докато крещи какви талибани са сирийските бежанци, осъзнава, че някъде по света същото крещят и за нейната внучка?

Дали баба Вуна от плевенско е видяла това:

Видео: Декларацията на бежанците от Военна рампа

А това?

 

Цял ден медиите не спират да въртят и преекспонират историята с наръганата Вики, че и за по-голям драматизъм включват „сърцераздирателните“ думи на бащата: „Парче по парче ще го режа този изрод!“ Страхотно, ето това е родител!

 

На мен обаче ми се ще да попитам този баща, защо не се позамисли преди да позволи на 20-годишната си дъщеря да работи нощни смени на място, където (според всички) всяка вечер ставали обири? Не, не от бежанци. Къде беше тогава бащината му загриженост?

Разбира се, че нападателят трябва си получи наказанието! Но да твърдиш, че сирийските бежанци са опасни за България, е същото като да твърдиш, че всички бездомни кучета трябва да бъдат избити, защото сред тях има агресивни. Та, по същата логика, защо да не убием и всички мъже, понеже лично познавам няколко изнасилени жени, защо да не унищожим и жените, понеже сред тях има такива, които са изоставили децата си, а накрая защо да не изтребим и децата... за да не се мъчат без родители? Да, общият знаменател е голямо клише, но той винаги ще е най-опасното оръжие на тесногръдия глупак.

А, на вас мили родолюбци, ще кажа само едно - патриот е нещо коренно различно от ксенофоб!

Syria. The other side. from Ruslan Fedotow on Vimeo.


 

Коментари към "Колко са опасни сирийците за България? Истината!":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg