Колко силна е твоята сексуалност?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Според сексолозите и психолозите, външните белези на жената определят нейния еротичен потенциал. Тоест – колко е сексуална и до каква степен е предразположена да се вихри в леглото.

 

Така например, брюнетките са много по-горещи жени в сравнение с блондинките. Червенокоските пък най-много си падат по перверзии. Но най-най-показателни били зъбите! Като малки вярвахме на едно поверие, че колкото по-голямо е разстоянието между двата предни горни зъба, толкова по-богат ще бъде човека. Само че това било признак не за богатство, а за сексуалност. Така че, ако си търсите тигрица в леглото, първо й огледайте зъбите!

 

Роля играят и веждите. Колкото по-гъсти, толкова по-мощен сексуален заряд. Тембърът на гласа също. По-дрезгавите гласове вещаят страстни нощи.

 

Ще завършим с още една интересна констатация на специалистите. Липсата на природна красота е един от най-мощните сексуални двигатели! Нещо, на което ние не сме много склонни да вярваме, но според тях, колкото по-несимпатична е жената, толкова по-голям шанс има да израсне в обществото и да взима умове в леглото.

 

Вижте още:

Колко е идеалната продължителност на секса?

3 пози, които гарантират оргазъм
 


 

Коментари към "Колко силна е твоята сексуалност?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg