Котките или кучета са по-популярни в интернет?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Някъде във времето котките наистина се превърнаха в най-предпочитаната тема в интернет. Казват, че гледането на видеа с котенца успокоявало, но пък дали не предстои ерата на кученцата, които все по-често намират място в социалните мрежи.

Няма как да не сте чували са Grumpy Cat или за Maru, но пък със сигурност сте попадали и на информация от We Rate Dogs. Специалистът Джейсън Епик направи неотдавна аизследване на тема: „Как котките превзеха Интернет?“ Той е разгледал няколко платформи и е установил, че количеството на споделени материали за котки спрямо тези за кучетата е приблизително равно. Само в Tumblr котките реално превъзхождат кучетата с 3:1.

 

 

 

 
Цялата мания покрай котките според него е по-скоро изкуствено създадена. Не малка роля играе и образът на старата дама с котките, който е обект на постоянни шеги.  Такъв образ не съшествува при кучетата.
 

 

И все пак напоследък влиянието на кучетата върху предпочитанията за интернет съдържание нараства. Например във Фейсбук. Установено е, че там повечето мемета вече са с кученца. Те са по-подходящи и за видео, но не могат да изместят все още писаните.  Вие как мислите? Възможно ли е малко по-малко да си имаме нов господар вна интерент в лицето на най-добрия приятел на човека?


 

Коментари към "Котките или кучета са по-популярни в интернет?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg