Коя зодия е най-подходяща за теб през 2014? И от коя трябва да стоиш далече! (Част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

2014 – хубава година, но и пълна с неочаквани изненади. Особено в любовта! Тя дава шанс на тези, които по принцип се смята, че не са един за друг, да започнат и задържат прекрасна връзка. Но също така поставя сериозни препятствия и към тези, които според звездите си пасват идеално. Да видим и втората част на най-подходящите партньори през годината на Синия дървен кон.

 

Везни

Телец и Козирог са зодиите, които ще ви донесат много щастие и успехи през 2014. Ще се допълвате идеално и ще се чувствате истински обичани, подкрепяни и ценени. Очаква ви и много вълнуваща любов с Риби, но само в случай, че проявите търпение, докато Рибата стане напълно наясно с чувствата си.

Препоръчва ви се да не се занимавате с Деви. Не, че ще ви сторят нещо лошо, но ще ви приписват вина за всичко, а това са тежки удари към вашата справедлива същност.

 

Скорпион

Ракът е вашия човек. Не само, че ще ви кара да се чувствате много обичани, но и ще ви подкрепя – и морално, и финансово! От вас се иска единствено да бъдете внимателни с неговата чувствителност. Имате отлични шансове за здрава връзка и с Водолей.

Не ви съветваме да се забърквате с Козирог. Неусетно ще „премаже“ вашата независимост и борбеност и ще ви навлече много проблеми. Но най-лошото е, че с него просто няма да сте себе си. С Близнаците също няма да сте добре.

 

Стрелец

Ще се чувствате страхотно с Близнаци и Козирог. Освен това те ще ви помогнат и за разрешаването на ваши сериозни проблеми – може би финансови, може би с роднини.

Вие винаги действате с добри намерения и винаги ще се намери някоя гад да се възползва от това. Твърде вероятно е през 2014 това да е Лъв или Рак. Затова внимавайте с тях!

 

Козирог

В интимен план тази година трябва да сте предпазливи. Никакви еднократни авантюри или забежки, ако вече сте обвързани. Най-подходящите за вас партньори за Овенът, Везните и Стрелецът. Като има голяма вероятност да не е просто връзка – а и общ бизнес, а после брак и деца, ако нямате такива.

Бъдете внимателни със Скорпиона и Девата. От връзката ви няма да получите никакво удовлетворение, камо ли щастие. 

 

Водолей

Чудесни перспективи за искрена любов с Лъв, Скорпион и Риби. Която и зодия да ви се „падне“, еднакво добре ще ви кара да се чувствате.

Не се препоръчва връзка с Близнаци и Рак – само проблеми, че и финансови загуби ще ви донесат. А пък с Овен ще бъде катастрофа. Той постоянно ще се опитва да ви променя и да ви изкара от комфортния свят, с който сте свикнали.

 

Риби

Везни, Лъв, Водолей – представителите на тези зодиакални знаци ще ви направят истински щастливи! Прекрасна връзка, много любов, а с Везните имате големи шансове и за брак още през началото на 2014.

За вас специално няма зодия, връзката с която ще бъде категорично неуспешна. Може би с Козирог не бива да започвате интимни отношения, но пък не се колебайте да създадете бизнес такива, защото ще ви помогне с много идеи и съвети.

 

 Останалите зодии можете да видите тук!

 

Вижте още:

Съвместимост според имената

Идеалната половинка според зодията (жени) 


 

Коментари към "Коя зодия е най-подходяща за теб през 2014? И от коя трябва да стоиш далече! (Част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg