Красота! Вижте Плажа на любовта (снимки)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения

Далече, далеч, някъде на един от островите Мариета край бреговете на Пуерто Валярта, Мексико, се намира едно късче от Рая. Красотата му е неземна, а дивата му природа все така непокътната...

 

Playa del Amor или Плажът на любовта е едно от онези удивителни чудеса на света, на които все още можеш да избягаш от цивилизацията и да си поемеш глътка спокойствие.

 

Скрит сред тучна растителност, този необикновен плаж е известен на малцина и все още не се е превърнал в комерсиална туристическа дестинация. Благодарение на факта, че представлява естествено оформена дупка, която е приютила екзотичен плаж с тюркоазени води, както и на това, че е много трудно достъпен, Плажът на любовта рядко е посещаван от любопитни туристи.

 

Само истинските ценители на природната красота се заемат със задачата да стигнат до него. А тя не е никак лесна. За да се насладиш на слънцето на този плаж, трябва да пътуваш с лодка, а после да преплуваш 6 метра. Другият вариант е просто да кацнеш на плажа с помощта на хеликоптер.

 

Въпреки трудностите обаче, преживяването си заслужава, не мислите ли? Това важи особено за зимата, защото именно тогава няма дъждове и водата е кристално чиста.

 

Е, нека се потопим потопим в красотата на това прекрасно кътче, та било то дори и виртуално...

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Е, какво ще кажете? Красиво е, нали?

 

Вижте още: 

15 места, за които няма да повярвате, че са реални

Снимките, които ще ви покажат колко приказно красив е нашият свят


 

Коментари към "Красота! Вижте Плажа на любовта (снимки)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg