Креативна майка превръща детски рисунки в плюшени играчки

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Всичко започва с една обикновена  идея да се създаде уют и разпознаваем комфорт за едно четири годишно момче, на базата на собствените му рисунки. От тогава тази идея буквално се възпламенява за една изключително  креативна майка, която превръща прекрасното си хрумване в преуспяващ бизнес, управляван от вкъщи. „Студио на детето” или  Child’s Own Studio от тогава създава стотици играчки за деца по целия свят, вдъхновени от техните рисунки. Играчките стават и за малки и по-големи деца и отговарят напълно на оригинала си - във форма, цвят и очертания.

Това е прекрасна реализация на детското въображение и кара децата да се чувстват значими и да вярват, че мечтите им се сбъдват! Какво по-добро доказателство от триизмерна материализация на фантазията им? Всяка играчка е ръчно изработена и единствена по рода си. Можете да видите галерията с всички играчки, направени от студиото на  често актуализираната им страница във "Flickr page” и разбира се, можете да посетите официалния сайт за всякакви запитвания и покупки.

По-долу ще намерите малка колекция от възхитителните готови играчки, създадени на базата на детски рисунки, наслаждавайте се!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Коментари към "Креативна майка превръща детски рисунки в плюшени играчки":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg