Лесен и ефективен начин за почистване на гъбите за грим

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Социалните медии са истински удобен начин за информация, когато става дума за разкрасителни методи. Въпреки че някои от тях са наистина странни, а понякога и опасни, повечето от тях са доста полезни.

Най-новият метод, който стана доста разпространен в социалните медии, е пускането на вашия бюти блендър в микровълновата фурна. Звучи безумно, всъщност доста ефективно. Всеки любител на грима знае колко трудна за почистване е гъбата за грим, но този метод прави процеса доста по-лесен.

В случай, че шкафът ви е пълен с куп мръсни гъби за грим, следвайте тези съвти и за нула време те ще станат като чисто нови.Какво ви трябва:- Течен сапун


- Вода


- Халба


- Мръсни гъби за гримКак да го направите:Стъпка 1: Вземете малко вода в чаша безопасна за микровълнова фурна (достатъчно, за да потопите гъбите). Добавете в нея няколко капки течен сапун.Стъпка 2: Разбъркайте добре и потопете в сместа всичките си гъби.Стъпка 3: Поставете чашата в микровълновата фурна и я пуснете за една минута.
 


Стъпка 4: Извадете гъбите и изцедете водата от тях, но внимавайте, тъй като водата ще е гореща.И така, вашите гъби за красота вече би трябвало да изглеждат като нови. Пуснете ги за още една минута, ако не излязат толкова чисти, колкото искате, но ако повтаряте процедурата веднъж седмично, би трябвало гъбите ви винаги да изглеждат безупречно.


 

Коментари към "Лесен и ефективен начин за почистване на гъбите за грим":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg