Лесни съвети как да подобрим социалния си живот

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Лятото е сезонът на новите запознанства, новите изживявания, приключенията, лудориите… или поне беше! Защото със съвременните технологии много от нас са забравили истинския смисъл на социалния живот. И колко е важен за емоционалното ни равновесие, за развитието, че дори и за мотивацията ни. Затова решихме да ви предложим няколко начина, с които за броени дни ще подобрите социалния си живот.

На първо място – оставете Фейсбук за известно време. Да разгледам снимките на този, да видя приятелите на онзи, да коментирам пост… и един час мина. А същият сценарий се повтаря по няколко пъти на ден. Ако трябва да се свържете с някой, обадете му се, излезте с него!

Другото ни предложение е да си уредите среща със стари приятели. С които сте били в много близки отношения, но времето ви е поотдалечило. Да си припомните забавни случки и емоции, да научите как са нещата сега. Изобщо срещата със стар приятел може да е наистина ободряваща. А и полезна – току виж започнете ново начинание заедно.

Още един ефективен начин за подобряване на социалния живот е да се запишете на спорт. Ще срещнете нови и интересни хора, а и ще се грижите за фигурата и здравето си. Първите няколко посещения обикновено са неловки, но след това атмосферата става приятелска. Да не пропускаме и срещите в кафето, които повечето групи си правят след тренировка. И да, те наистина са адски забавни!

Ще завършим с интересно, но и полезно предложение – запишете се на курс по чужд език. Отново ще се запознаете с нови личности, но заедно с това ще обогатите знанията си, ще повишите самочувствието си, а нищо чудно и да се издигнете в кариерата си. Каквото и да си говорим, още един чужд език никога не е излишен!

 

Вижте още:

4 причини да се съсредоточиш върху СВОЕТО щастие!

Красивите емоции ни правят по-красиви


 

Коментари към "Лесни съвети как да подобрим социалния си живот":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg