Лимитирана серия елегантни бокали, инкрустирани с истински кристали Swarovski, вече и в България

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

В началото на новата година традицията за отбелязване на специални поводи приема формата на изящно бижу – лимитиран кристален бокал Stella Artois, украсен с елементи Swarovski®.   През месец февруари елегантните дизайнерски бокали на най-известната белгийска бира пристигат и в България, за да зарадват феновете на марката.  

 

Лимитираната колекция включва само 2000 автентични бокала, а стойността на всяко дизайнерско бижу се оценява на близо 500 долара.  С тази изискана кристална серия Stella Artoisпоказва на почитателите си, че винаги се стреми да им предложи съвършеното преживяване, което комбинира удоволствие за сетивата и превръща всеки повод в специален. В България изящните кристални бокали са точно 7, а трима ценители на марката имат възможността да спечелят по един от тях чрез промоциите, обявени на страницата на Stella Artois www.stellaartoispromo.eu

 

Историята на кристалните бокали е история за търсене на съвършенството в детайла. Всеки един бокал от лимитираната серия е от ръчно изработено стъкло, а овалните ръбчета имат фино платинено покритие. Майсторите на Swarovski® в Австрия добавят скъпоценната декорация. Цялата колекция съдържа 2 милиона кристали, които превръщат бокалите в елегантно бижу.

 

Нашият вековен, 9-стъпков ритуал за наливане дава най-добрия начин, по който да се поднася Stella Artois, а дизайнът на бокала гарантира уникалния вкус на бирата. Сега, с нашите партньори от Swarovski®, създадохме великолепен, лимитиран празничен бокал, блестящо изражение на грижата и прецизността, които влагаме във всяка Stella Artois“ – споделя Дебора Кояма, вице-президент „Глобален Маркетинг“, Stella Artois. 

 

 

За повече информация относно предстоящите активности на Stella Artois, моля посетете:

https://www.facebook.com/StellaArtois.Bulgaria

www.stellaartoispromo.eu


 

Коментари към "Лимитирана серия елегантни бокали, инкрустирани с истински кристали Swarovski, вече и в България":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg