Лунната фаза в деня, в който сте се родили има скрит смисъл

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Независимо дали става въпрос за хаотично - ретрограден Меркурий или някакво революционно планетарно движение, има известна утеха в това, че една конкретна планета вероятно е отговорна за един аспект от нашия живот. Ако сте запознати с астрологията, вече знаете, че Луната е едно от най-влиятелните небесни тела в нашия личен живот.

От една страна, знаете, че Луната оказва влияние върху личността ви чрез Лунния ви знак, или знакът, под който е била  Луната, когато сте се родили.

От друга страна, вие също знаете, че месечният лунен цикъл може да промени вашите настоящи настроения, чувства и мотивации.

Но замисляли ли сте си някога как лунната фаза (колко Луната е осветена от нашата гледна точка - на Земята) по време на Вашето раждане засяга цялостното Ви емоционално „Аз”?

Ако лунният ви знак ви изглежда малко по-общ или неясен, откриването на фазата, в която е настъпила Луната,когато сте се родили, може да ви изясни тази неяснота.Астрологът Кели Съртийс  пише, че има осем основни фази, които да следим, но фазата на луната се променя леко всеки ден. Така че, нека да разгледаме по-обстойно как дейността на луната може да е помогнала за оформянето на най-съкровения ви „Аз”.

Ако сте се родили, докато луната е била растяща ...

Съртийс с пише, че хората, родени под растяща луна (в която осветената област на лунната се увеличава, докато стане пълна), се насочват към нови, дори революционни идеи. Вие може би сте пионер в работата си (или просто наистина обичате да се придържате към тенденциите). Това може да се прояви в личния ви живот като нещо подобно на неспокойствие: може да се стремите повече към нови връзки, отколкото да  задълбочаване тези, които вече имате.

Ако сте родени, когато луната е пълна ...

Ако сте родени под пълна луна може да отразявате една нерешителна, но силно съвестна личност. Поради експанзивната природа на тази лунна фаза, може да почувствате желанието да бъдете „всичко за всички” - и по този начин да излезе, че угаждате на хората. Но това не означава, че сте нагаждач. По-скоро се стремите да накарате любимите си хора да се чувстват щастливи и подкрепяни, дори и за сметка на собствения ви комфорт. Вие сте човек, който се раздава- просто не забравяйте да покажете същата щедрост и на себе си.

Ако сте родени, докато луната  намалява ...

Според сайта на астролога Ани Хейс, родените под знака на смаляваща се Луна (, докато осветената зона на Луната намалява), може да бъдат с  цялостно чувствително поведение. Може би ви харесва да прекарвате времето си сами  и вашата чувствителност е под формата на тиха интроспекция и самоанализ. Може би изживявате емоциите си - особено тези, свързани със загубата и любовта - доста интензивно, но се чувствате длъжни да ги задържите за себе си.

Ако сте родени, под Новолуние ...

Хейс пише, че хората, родени под Нова луна, живеят в "настоящето". Виждате потенциала във всичко– включително и в себе си. Вие вероятно сте доста уверени и се наслаждавате да правите велики планове, когато мислите ви „странстват” насам натам. Това са качества на велик лидер, но те също са показателни и за „примадоните” . Ти заслужаваш да блестиш на хоризонта, но това не означава  да не контролираш егото си и да не си сътрудничиш с другите.


 

Коментари към "Лунната фаза в деня, в който сте се родили има скрит смисъл":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg