Любимите астролози на Twitter предсказват каква ще бъде 2017 за вас

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Направете услуга на себе си: спрете да гледате назад към 2016-та. Време е да погледнем напред. Любимите астролози на TwitterАлекс Димитров и Доротея Ласки са тук, с хороскопа си за 2017.

"2017 ще бъде година, в която е необходима сдържаност ", казва Димитров. Ласки, обаче, поглежда доста по-напред в бъдещето. "Аз съм Овен, така че съм сляп оптимист", казва тя. "Така че мисля, че 2017 ще бъде една добра година, но също така мисля, че 2017 не е това, от  което трябва да се притесняваме;.. Бих се притеснила за 2018 г. и 2019 г. В съзнанието ми тези години може да бъдат много лоши."

За близнаците знаменитости е почти сигурно, че са съсипали тази година и това може да се случи и през следващата, но поне сега останалата част от нас знаем как да се подготвим. Прочетете предсказанията за 2017 и хороскопа за всеки знак по-долу.

Водолей

Алекс: Може да има възможности за голяма промяна в кариерата ви и задълбочаване на дългосрочни и сериозни взаимоотношения.

Доротея: 2017 е годината на окото за вас. Окото на знанието, но също така и окото на виждането, а също и окото да бъдете забелязани от другите. Понякога може да избягвате да сте в центъра на вниманието, защото обикновено вие сте просто дяволски добри в това. Поставете се в светлината на прожекторите и вижте какво ще почувствате. Ще срещнете някой нов човек през август, там под прожекторите. Носете сребърна вратовръзка най-малко веднъж седмично.

Най-добро съвпадение за годината: Везни и Риби.

Вашият цвят и камък за 2017: александрит

Риби

Алекс: Около Рибите винаги се върти много творческа енергия, това ще бъде година, в която те наистина могат да се възползват от нея, ако са по-дисциплинирани и съсредоточени. 2016 беше на обратно - хаотична за тях.

Доротея: През 2016 г., сте чувствали толкова много болка, но сега е време да правите това, което не е бреме за вас. 2017 е годината за възстановяване за рибите. За да си спомните кои сте и кои можете и ще бъдете. Имате някой, който ви обича и който винаги ще бъде до вас. Всъщност имате много такива хора. Те не искат да чувствате болката им. Те просто искат да живеете. Помислете за запознанство с нов приятел през септември.

Най-добро съвпадение за годината: Рак и Близнаци.

Вашият цвят и камък за годината: тигрово око.

Овен

Алекс: Много нови хора ще влезнат в живота на Овена тази година. Приятелства, връзки, дори деца и т.н. Това е експанзивна година за тях, изпълнена с истински късмет.

Доротея: 2017 ще започне мудно и трудно, но от май плавно ще се научите да се справяте. Каквито и странни неща да се изправят на пътя ви, знайте, че сте себе си и вие можете да се справите с всичко. През юли, работете върху това да сте по-малко вманиачени по това, което нямате и оценявайте това, което правите. Нови възможности в любовта пресичат пътя ви през юни.

Най-добро съвпадение за 2017: Телец и Лъв.

Вашият цвят и камък за годината: изумруд.

Телец

Алекс: 2018 г. и 2019 г. ще бъдат значими години за Телеца, но те трябва да се справят с 2017 г. Така че тази година ще се чувстват като, че се готвят за нещо голямо и се редят на опашка за него. Те са добри в това, но ще загубят търпение в един момент.

Доротея: Ще срещнете много специален и добър човек в началото на февруари, но ще трябва да отложите тази среща до октомври, когато той ще  се появи отново. Засега не става дума за любов, но един ден тя може да се появи. През 2017 г., старайте се да сдържате гнева си, докато се появи достоен опонент. Тогава се борете за това, което е правилно (според вас). Може да ви предложат нова работа или повишение през септември.

Най-добро съвпадение за годината: Риби и Рак.

Вашият цвят и камък за годината: Яспис.

Близнаци

Алекс: 2017 ще бъде тест за Близнаците. Техните лични и професионални взаимоотношения ще бъдат изпитани по отношение на лоялност и сила. Близнаците се адаптират добре към ситуации, защото са хамелеони. Те ще просперират.

Доротея: Ако се оставите, можете да видите как изминалата година е взела своя данък на тежък труд. 2017 ще ви даде почивка и до средата на март нов вятър ще преобърне пътя ви отново. Работете върху разбирането, че истинското щастие е, когато всички са щастливи - ще се срещнете с някого през май, които ще ви научи на това. Ще имате късмет през април.

Най-добро съвпадение за годината: Овен и рак.

Вашият цвят и камък за годината: лапис лазули.

 

Рак

Алекс: Много хубави неща ще зависят от това колко добре Ракът ще преосмисли  последните три години и някои от грешките, които са се случили през тях. 2017 наистина е годината, в която да решат дали да простят и да преминат нататък, или да продължат по същия начин.

Доротея:  Нещата са били статични много дълго време, но част от излизането от коловоза е да осъзнаете, че така ви харесва. Ще получите възможност през април. Въпреки, че това не е точно това, което сте мечтали - възползвайте се, така или иначе. Гледайте колкото повече филми можете през юни, някои от тях ще ви подготвят за зимата.

Най-добро съвпадение за годината: Стрелец и Скорпион.

Вашият цвят и камък за годината: Опал.


 

Коментари към "Любимите астролози на Twitter предсказват каква ще бъде 2017 за вас":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg