Любимите астролози на Twitter предсказват каква ще бъде 2017 за вас

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Вчера представихме хороскоп за 2017 на 6 зодии, днес на останалите 6

Лъв

Алекс: Тази година е много важна за Лъвовете, тъй като те ще взимат решения, които малко или много ще диктуват какво ще се случи през следващите десет години от живота им. Става дума за големи решения, брак, недвижими имоти, деца и т.н.  Не трябва да забравят да продължат да са независими, дори и ако възникнат подобни въпроси и решения.

Доротея: 2017 ще бъде година на ново начало. Може би то е точно пред вас. Вероятно не сте го срещнали още, но няма да се наложи много да го търсите. Преходът, който търсите вече е започнал през 2016-та и 2017 е време за събуждане. Не забравяйте да носите нещо златно всеки ден. През февруари определено ще срещнете сродна душа.

Най-добро съвпадение за годината: Водолей и Риби.

Вашият цвят и камък за годината: Малахит.

Дева

Алекс: Кариерата им ще е на фокус през 2017-та и връзките може да пострадат поради тази причина, но Девата опитва да управлява всичко и ще опита отново, като вероятно ще научи някои важни уроци за приоритетите си.

Доротея: Много дълго сте чакали това, което ще се случи. И когато то се реализира, ще видите, че не е точно това, което сте очаквали, но ще е дори по-добро. Ще срещнете човек в червена шапка в близост до автобусна спирка - не говорете с него, но запомнете това, което очите му казват за бъдещето. През октомври ще се почувствате по-млади от всякога. През ноември ще се преродите.

Най-добро съвпадение за годината: Овен и Риби.

Вашият цвят и камък за годината: турмалин.

Везни

Алекс: Годината ще е по-съсредоточена и фокусирана от обикновено за Везните, които са известни с живота си в неизвестност и се чувстват добре така. Тази година ще има повече яснота. Връзката ви ще се задълбочи или заздрави и вие може да се чувствате по-комфортно, където живеете сега или където сте се преместили да живеете. Няма да има много сътресения, ще има по-спокойна енергия, отколкото Везните са свикнали да получават.

Доротея: Вие сте намерили себе си, но сега другите трябва да видят колко сте се променили. Не се притеснявайте да им го покажете. Имате много повече приятели, отколкото осъзнавате. Опитайте се да се видите тяхната лоялност, като част от тях, а не част от това, което вие бихте направили за тях. Отделете време да бъдете малко глупав или наивен всеки ден.

Най-добро съвпадение за годината: Везни и Стрелец.

Цвят и камък за годината: розов кварц

 

Скорпион

Алекс: Чувствам, че 2017 ще бъде трудна година за скорпионите. Техните ангажименти и всеотдайност ще ги предизвикват и то във всички аспекти от кариера и връзки до тяхната житейска ситуация. Моят съвет би бил да правят нетипични ходове или ходове срещу характера си тази година.  Превърнете се в скрития фаворит, което за Скорпиона значи повече всеотдайност и стабилност, всъщност, защото 2017 ще бъде истински духовен тест.

Доротея:. Важно е да не обръщате внимание на тревогите.  През 2017 г., имате избор. Използвайте го и намерете истинската дълбочина, която сте търсили или се примирете и установете с това, което имате. Вие пропуснахте  шанс през миналата година, но е най-добре е сега да го забравите. През юли, послушайте интуицията си, тя ще ви посочи пътя.

Най-добро съвпадение за годината: Овен и Водолей.

Вашият цвят и камък за годината: гранат.

Стрелец

Алекс: Следващата година съществува възможност да ви донесе огромен успех в любовта и в професионално отношение, но това ще зависи от това как Стрелците управляват емоционалния си живот и най-вече техните чувства към самите за себе си. Както винаги, те са много изобретателни и тайно оптимистични, но те не могат да живеят в тъмнината или това, което те възприемат като тъмнина, когато тя идва. Стрелците са склонни да извадят нещата извън рамките понякога. Те трябва да покажат сдържаност тази година, за да видят най-доброто. Не се само-саботирайте!

Доротея: 2017 ще бъде най-общителната година за вас. Помните ли как оранжевото ви кара да се чувствате? По същия начин и целият свят може да ви накара да се почувствате! Няма значение, къде е съзнанието ви  - слезте на земята и създавайте. През май, ще се срещнете с душа, която сте познавали и вече ще познавате за цял живот.

Най-добро съвпадение за годината: Близнаци и Лъв.

Вашият цвят и камък за годината: Аметист.

Козирог

Алекс: Решенията, които са взели по отношение на тяхната кариера или в личен план наистина ще се разклатят под краката им. Сигурността, която имат, ще бъде подложена на изпитание. Годината може да стане трансформираща или емоционално нестабилна и разрушителна.

Доротея: 2016  малко ви е повалила. 2017 ще ви даде пространство да се върнете назад и да преосмислите кои са приоритети ви. Не съществува натиск за промени, ако не искате такива. Но може би ще поискате? Пътувайте в началото на годината , помислете за миналото и се смейте, не плачете.

Най-добро съвпадение за годината: Дева и Лъв.

Вашият цвят и камък за годината: Златен калцит.


 

Коментари към " Любимите астролози на Twitter предсказват каква ще бъде 2017 за вас":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg