Любимото число издава характера

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Всеки от нас си има любимо число. Дори и няколко да са, винаги едно от тях е най. Попълваме го задължително върху тото фиша, пишем си го машинално, докато говорим по телефона или си го набелязваме, когато гледаме „Сделка или не“. Е, точно това любимо число издава много за нашия характер. Или поне нумеролозите казват така. Да видим!

 

Любимо число 1

По природа сте доста чувствителна, но и раздразнителна личност. Страхувате се от нови неща, както и да поемате рискове. За вас е важно да имате стабилна връзка, не обичате самотата. Хората ви харесват, защото умеете да изслушвате и сте състрадателни. Помагате на всеки, изпаднал в беда. Добър човек сте, но често изкарате яда си на тези, които не го заслужават, а именно най-близките ви.

 

Любимо число 2

Умеете да контролирате емоциите си, дори много хора ви смятат за студена личност. В същото време, обаче, във вас ври и кипи от чувства. Но пък имайте предвид, че малко са хората като вас, които запазват хладнокръвие. Това много ви помага и ще продължава да ви помага, защото вдъхвате респект и не рухвате дори при големи трудности. И все пак, поне пред близките хора можете от време на време да разкривате душата си. Ще ви олекне.

 

Любимо число 3

На вас можем само да се възхищаваме. Вие сте уверена личност, на която не й пука да каже истината в очите. Не ви интересува хорското мнение, верни сте на себе си и на убежденията си. Страшно много се раздавате за хората, които обичате. Но не позволявате да ви се качват на главата. Поздравления! Събрали сте силен характер и топло сърце в едно.

 

Любимо число 4

За вас е важна стабилността. Да си имате собствено жилище, достатъчно спестявания и да не зависите от никого. Да създадете здраво семейство също ви е приоритет. Прекалено много се притеснявате, обаче. Хиперболизирате проблемите и все треперите за нещо. Това не ви се отразява добре нито на здравето, нито на психиката. Отпуснете се малко и приемете, че има неща, които просто не завият от вас.

 

Любимо число 5

Страшно силна и уверена личност. Другите ви уважават, вслушвате се в думите ви и има защо. Освен силна интуиция, вие притежавате и блестящ ум. Винаги сте с няколко хода напред и този, който ви подцени, много скоро ще си ближе раните. Парадоксалното е, че както сте с високо самочувствие, така редовно изпадате в периоди, в които тотално забравяте за собствените си нужди и полагате грижи само за другите. Няма лошо, но помислете добре дали всеки го заслужава.

 

Любимо число 6

Вие сте по-нестандартна персона. Мислите различно, действате различно и много хора са любопитни да ви опознаят отблизо. Знаете как да зарадвате човек – изненадите ви се помнят цял живот. Щастливец е този, в когото се влюбите. Вие сте чудесен партньор, а в леглото сте направо виртуоз.

 

Любимо число 7

Вие сте темпераментна личност. Имате си принципи, които за нищо на света не бихте пренебрегнали, дори и в името на любовта. Взискателни сте и ако някой не е на вашето ниво, просто го разкарвате от живота си. Самотата не ви плаши. В работата си се справяте чудесно, но не ви се нрави, когато ви командват. Това не е просто приумица или глезотия, просто вие сте родени да бъдете лидери.

 

Любимо число 8

Обичате да си угаждате – хубави дрехи, скъпи парфюми, качествена храна. Мислите изключително трезво – за какво са ви пари, ако не можете да се насладите на удоволствията, които могат да ви донесат! Обаче трудно се влюбвате. За вас не е достатъчна само емоцията, трябва партньорът ви да притежава и доста качества, за да ви спечели.

 

Любимо число 9

Имате страхотно чувство за хумор, но сте и малко непредсказуеми. Много добре анализирате нещата и винаги намирате правилните решения. Интересното е, че в интимен план хората, чието любимо число е 9, се делят на две крайно противоположни категории. Или не си падат хич по секса за една нощ - държат да има опознаване, привличане, духовен синхрон. Дори им е по-интересен флиртът, отколкото същинската част. Или са абсолютни авантюристи, които сменят гаджетата като носни кърпички, а за сериозна връзка не искат и да мислят.

 

Любимо число 0

Вие сте крайно неуверени в себе си. Нямате собствено мнение, а и да имате – не смеете да го изразите на глас. Останалите ви тъпчат, защото сами им го позволявате. В компромисите и премълчаването няма нищо лошо, стига да са в умерени граници. Трябва да придобиете повече смелост. Имате достатъчно качества да изпъкнете и да бъдете успешни, вместо да стоите в сянката на другите.

 

Ако любимото ви число се състои от повече цифри, просто трябва да ги съберете до получаване на едноцифрено число. Например, любимото ви число е 22: 2+2=4. Значи за вас отговаря описанието на любимо число 4.

 

Вижте още:

Каква жена си според месеца, в който си родена

Какъв е мъжът, според месеца му на раждане
 


 

Коментари към "Любимото число издава характера":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg