Любовната история на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик е като никоя друга

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Въпреки, че тя е най-известна като типичната самотница Кари Брадшоу, Сара Джесика Паркър е щастливо омъжена за актьора Матю Бродерик повече от 20 години. И макар да участва в шоу, наречено "Развод", нейният брак извън екрана е непоклатим.

Ето историята за това как бляскавото дуо се среща и как поддържа щастливия брачен и семеен живот, докато балансират с кариерата си.

Те се срещат на Бродуей, благодарение на театралната компания Naked Angels (Голи ангели).

Въпреки че SJP - Сара и Матю са по-известни със своите филмови и телевизионни роли, и двамата стартират като изпълнители в Бродуей в ранната си възраст. Братята на Сара, Пипин и Тоби, помагат стартирането на театралната компания в Бродуей, наречена „Naked Angels” и Матю Бродерик бързо се включва. През 1991 г., малко след като Сара се е разделила с Робърт Дауни младши, един от братята й я представя на Матю и двамата започват да се срещат.

"Ние с Матю идвахме от различни времена и места.Когато бяхме млади, всичко, което някога сме искали, е да бъдем добре работещи актьори. Не сме мислили за слава или пари, защото честно казано парите никога не са били част от мечтите” - казва Сара за Харпърс Базар. "Ставаше дума за работата в театъра, да бъда около онези хора, от чиято работа бях в пълно страхопочитание".

Те се оженили през 1997 г., изненадвайки приятелите и семейството си.

Двойката пази сватбата си в тайна от приятели и семейство. Техните 100 гости се появяват на 19 май 1997 г. в синагога в Долен Йист Сайд в Манхатън, мислейки, че са там, за да присъстват на парти. По-нататъшна конфронтация - Сара не носи традиционна сватбена рокля. Вместо това тя предпочита превърналата се днес в икона на черните рокли на „Morgane Le Fay”.

"Никога не съм мислила за сватбена рокля. "В един момент просто си спомням мисълта:" Господи, наистина се надявам да ме помоли да се омъжа за него ". Не знам кога и защо. Беше доста отдавна.

Минава  известно време, докато се появят деца.

През 2002 г., няколко години след като Сара бе стъпила в иконичните обувки на Кари Брадшоу за „Секса и града”, двамата приветстват син, Джеймс Уилки. Седем години по-късно, те имат близначки - Мариън Лорета и Табита Ходж - чрез сурогатна майка.

 

И Сара е една горда майка. Тя казва, че Джеймс има "чудесни приятели".

"Понякога просто седя на стълбите, защото всички са в кухнята, ядат и аз ги слушам - казва тя. - И съм толкова очарована от разговора им. Щастлива съм, че синът ми се превръща в млад мъж.”

За  нейните близначки, тя казва, че се изграждат като силни, отделни самоличности.

Матю се шегува в списание "Parade" малко след като се раждат близначките, че "да бъдеш баща е основно импровизация. Оправям се в движение".

Те поддържат брака си стабилен с редовни вечерни срещи.

Двойката има няколко любими места в Ню Йорк, близо до дома им в Уест Вилидж. Естествено, те все още са големи фенове на Бродуей, често излизат за представление с децата си.

Въпреки че са склонни да пазят в тайна голяма част от връзката си, Матю споделя малко за брака им през 2014 г. "Ние наистина сме приятели извън всичко останало и говорим много", казва той на Мередит Виейра. - Тя наистина е забавна, кара ме да се смея.

Сара казва за „Реоple”, че след 20-годишен брак нещата се променят, но това може да е хубаво нещо. "Ти и партньорът ти се променяте, изглежда глупаво, но мисля, че си щастлив, ако харесваш личността до себе си. Аз все още го харесвам, сигурна съм, че го дразня и той ме дразни, но аз буквално уча за него всеки ден. "

Двойката няма намерение да намалява ангажиментите си

Двойката все още е доста заета. В допълнение към участието си в „Развод”, Сара стартира нова модна колекция, докато Матю наскоро участва в „Американска криминална история” и има други проекти в развитие.

Сара казва, че предвижда двамата да пътуват много, но тя е твърдо ангажирана с работата си.

"Пътувала съм толкова много, но по-често без Матю, защото повечето пъти е било по работа", казва тя. "Не мога да си представя, че няма да искам да работя, защото това ми носи толкова много радост. Все още обичам да играя", казва тя.


 

Коментари към "Любовната история на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик е като никоя друга":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg