Магията на Орфеевото цвете - Хаберлея

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Много пъти сме чели, че България не е обикновена страна. Че земите ни притежават неповторими сили и енергия. Че в планините и полята ни растат лековити билки, съхранили мистични благотворни свойства. Разкази, предавани от векове, но сякаш забравени днес. Нека се откъснем от шума на съвремието и ви върнем там, където по-често трябва да се връщаме. Там, където по-често трябва да търсим решенията на своите проблеми и тревоги - Българската Природа!

В прегръдката на Родопите живее едно необикновено цвете. Според легендите, родено от кръвта на Орфей. То носи неговата мъдрост на лечител и безсмъртието и красотата на музиката му. Това цвете, мили приятели, не умира! А преданията казват, че носи красота и младост на всеки, който се докосне до него! Повече за Хаберлея, вижте ТУК.

Хаберлея, цветето на Орфей, Родопски силивряк, Безсмъртниче, Стирака… имената му се менят през годините, но магичните му свойства не. Хаберлея е предледников реликт, благодарение на анабиотичната си сухоустойчивост и съществува над 2 млн. години! То има невероятната и способност да изпада в „мнима смърт“, а след това са му нужни само няколко капки вода, за да се съживи с цялата си прелест и нежност.

Римляните са го изсекли върху монетите си, императорите са идвали в Родопите да му се кланят, Траките са го използвали в лечебните си отвари, а легендите казват, че точно от него се е правила Амброзия – напитката на боговете.

Хаберлеята има чудодейни влияния върху организма. Богата е на флавоноиди, танини, полизахариди, захариди, карбохидрати, липиди, фитостероли, глюкозиди, сапонини, пет свободни фенолни киселини, лутеолин, хесперидин, синапова и ферулова коселини – всички те са съставки за дълголетие и красота. А според едно предание: „ако успеете от Орфеевото цвете да направите лек, той ще удължава живота, ще дарява с младост и красота“

С вълнение ви съобщаваме, че за първи път в света е създаден продукт, съдържащ Екстракт от Хаберлея! Той е създаден в България от Life Nutrition, специално за дамите, които искат да се радват на прекрасна кожа без целулит и на повече младост. Представяме ви HABERLEA!

HABERLEA съдържа екстракт от Хаберлея и екстракт от Гинко Билоба. Тя спомага за укрепване и повишаване на еластичността и пропускливостта на клетъчната мембрана. Подпомага функционирането на черния дроб, който е отговорен за обмяната на веществата в организма, както и за синтезиране на белтъците, които са „строителният материал” на тялото и не позволяват натрупване на мазнините в депа. Екстрактът от Орфеевото цвете подпомага и правилното функциониране на щитовидната жлеза, чиято дисфункция е отговорна за натрупването на хормонални затлъстявания, а по този начин и за натрупването на целулит.

Екстрактът от Гинко Билоба спомага за подобряване на циркулацията на кръвта в тялото. Недоброто кръвообращение е причината за застоя на телесни течности (кръв, лимфа и др.) в организма, както и за множество заболявания. С тези 2 природни съставки,  натуралният продукт HABERLEA ще ви окаже огромно съдействие срещу целулита! Докато продуктите за мазане и масажите облекчават симптома, HABERLEA се бори с причината!

Изберете уникалното по рода си решение за прелестна кожа без целулит! Повече за HABERLEA, вижте ТУК.
 


 

Коментари към "Магията на Орфеевото цвете - Хаберлея":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg