Майкъл Бубле съобщава по най-сладкия начин, че съпругата му отново е бременна

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Майкъл Бубле и съпругата му Луизиана Лопилато очакват третото си дете и Бубле го обявява по най-очарователния начин, съобщава Today.com.

В неделя вечер Бубле беше домакин на наградите "Джуно 2018" във Ванкувър и канадският певец използва своя миг под светлината на прожекторите, за да сподели щастливите новини. Ето какво каза той:

"Вие ме изпълнихте с радост, любов и късмет. И ще ви кажа защо. Късмет, защото преди пет години, когато бях домакин за първи път на „Джуно” в Реджина, Канада това ми донесе късмет и аз бях бременен с моето - искам да кажа, жена ми беше - искам да кажа, бяхме бременни с първото си дете и сега съм тук , пет години по-късно и вие отново ми донесохте късмет! Съпругата ми и аз сме бременни с нашето трето дете.”

После се протегна към жена си, изпрати й въздушна целувка и каза: - Много те обичам, любов моя. Обичам те."

Гледайте този сладък момент тук:

 

Бубле и Лопилато  са преминали през големи възходи и падения, като семейство през годините. Най-големият им син, Ноа, е диагностициран с рак на черния дроб през 2016 г., когато е само на три годинки. Двамата родители се оттеглят от кариерата си, за да се посветят на грижата за Ноа. Бубле трябвало да пропусне наградите "Джуно  2017" заради състоянието на Ноа.

 

За щастие Ноа реагирал добре на лечението и перспективите са позитивни. "Слава богу, синът ми е добре", казва Лопилато на испански в пресконференция миналия април. "Когато такива неща се случат,  приемате промяната в живота си. Това се случи и с нас. Сега ценя живота много повече, ценя сегашния момент и сегашния ден. "


 

Коментари към "Майкъл Бубле съобщава по най-сладкия начин, че съпругата му отново е бременна ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg