Марк Антъни и жената на Уил Смит хванати в изневяра!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини
Марк Антъни и жената на Уил Смит хванати в изневяра!
Снимков материал: BGNES

Вярно, че Дженифър Лопес е божествена жена, но да тъжиш, да тъжиш... колко да тъжиш по-нея? Марк хич не беше в траур дълго време! Вече се носи упорития слух, че си има нова любовница и тя я не коя да е, а съпругата на Ул Смит!

Голям скандал! Джейда Пикет-Смит и Уил Смит ни бяха един от примерите, че и сред звездите може да се намери по някой стабилен брак, който не рухва с първия секси партьор в работата. Е, лъгали сме се – явно това, че Марк и Джейда са гаджета не екран (двамата участват в сериала „HawthoRNe” – бел.ред.) е повлияло двамата да бръкнат в кацата с меда и в реалния живот.

Горещият слух плъзна от популярно западноевропейско издание а журналистите, които са го разпространили твърдят, че са провели свое собствено разследване. Овен това, те имат сериозни подозрения, че фактът, че Джейда Пикет-Смит е в обятията на Марк Антъни е станал причина за развода на певеца с Дженифър Лопес.

Междувременно Уил и Джейда упорито отричат слуховете, че ще се развеждат и се опитват да убедят пресата, че бракът им все още щастлив. Дори се появиха изказвания, че заради този скандал приятелството й с Марк е съсипано. Сега двамата колеги гледали да не си общуват и да не остават насаме, за да не подклаждат допълнително слуховете.

Къде е истината? Може е нужно да мине още малко време, за да разберем. Обаче ако някои чудеса са три дни, то това чудо е от доста дни насам. Така че, може пък и да има нещо, а защо не и доста вярно.


 

Коментари към "Марк Антъни и жената на Уил Смит хванати в изневяра!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg