Месецът, в който е започнала връзката, издава бъдещето й!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Ти и той

Поверия, суеверия, бръщолевеници, наречете ги, както решите, но за да се предават толкова дълго във времето, може би си има доза истина. Така например, из нашите географски ширини има теория, че месецът на събиране на двама влюбени има голяма роля върху бъдещето на любовта им. Ако имате сключен брак, се взима месецът на сватбата, защото това събитие има много по-силни вибрации.

Ако пък ви предстои с вашата половинка да си кажете голямото „Да!“, съветът към вас е да съобразите месеца на събитието с поверията. Макар че, според нас истинската любов може да победи всякакви суеверия! Но все пак, да ги знаем няма да ни е излишно. :)

 

Януари – не е най-благоприятен за начало на връзка (брак). Освен, ако партньорите не се познават още от деца. Тогава вещае много стабилен съюз.

 

Февруари – един от най-благоприятните месеци! Независимо дали имате много различия, или пък сте прекалено еднакви, обикновено връзките, започнали през Февруари, са много стабилни, дълготрайни и щастливи.

 

Март – обещава неизбежна раздяла, при това съпътствана с разправии покрай разделянето на имущество. С други думи – на ти си куклите, дай си ми парцалките. Шанс имат само партньори, които са склонни към големи компромиси. Но пак трудно ще им се получи.

 

Април – влакче на ужасите! Връзката ще бъде много емоционална, бурна, с резки възходи и падения. Може би не най-спокойната и щастливата, но пък нито за секунда скучна.

 

Май – този месец вещае за връзките и браковете, започнали през него, много тревоги и грижи, но по-скоро откъм финансова, а не емоционална страна. Партньорите ще работят здраво, но парите все няма да стигат.

 

Юнимесецът на богатство и просперитет. Ако съюзът е започнал тогава, те ще вървят неизменно до него. Партньорите много добре ще си влияят един на друг, дори в кавгите им ще бъдат полезни за тяхното развитие и усъвършенстване във всеки един аспект.

 

Юли – също много благоприятен месец за обвързване. Вещае много радости и съвсем малко тревоги. Дори връзката да не продължи дълго и двамата партньори ще запазят много хубави спомени за нея.

 

Август – връзките и браковете, започнали през този месец, обикновено са трайни и стабилни, защото вървят с истинско приятелство. Месецът предрича разбирателство, доверие и хармония в отношенията.

 

Септември вещае спокойни, стабилни и надеждни отношения. При това и във финансов, и в емоционален план. Влюбените трябва само да внимават се егото си и да не се стремят да се налагат. И всичко ще върви прекрасно.

 

Октомври – предразполага към труден и напрегнат съвместен живот. Изпълнен с колебания, разочарования и неразбирателство. Ако все още нямате брак, но пък държите да останете заедно, то ще е добре да го сключите през Юни.

 

Ноемвримного успешен съюз откъм финансовата страна. Лукс и охолство очаква партньорите. Това е чудесно условие да си живеят спокойно. Но трябва да се пазят от изкушението да кръшнат.

 

Декември най-подходящият месец за обвързване и брак! Вещае много нежност, грижи, любов, романтика, доверие и разбирателство между влюбените. Дълъг и радостен съюз!

 

Вижте още:

Какви ще са отношенията ти с всяка една зодия?

Съвместимост на партньорите според имената


 

Коментари към "Месецът, в който е започнала връзката, издава бъдещето й!":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg