Мисията на миеща мечка - да открадне обяда на фитнес модел

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Миещите мечки може да са сладки, но имайте предвид, че те са диви животни и винаги са гладни. Докато по принцип миещите мечки атакуват хората рядко, някои могат да бъдат малко агресивни.

Една гладна миеща мечка забелязва фитнес модела, Яна Бреслин на падълбординг трип във Флорида и помирисва нещо вкусно в багажа й. Мечето небрежно доплува до нея и с бързи движения се опитва да открадне плячката . Това е била първата среща на Бреслин с миеща мечка, за която тя споделя: "Не съм доволна, че му заклещих главата, опитах се да го държа далеч от мен и нещата ми, но щом веднъж разбрах, че няма да пусне дрехите и храната ми, взех решение, да направя необходимото да се уверя, че вещите ми са в безопасност. Както виждате, той заплува отново и се чувстваше напълно добре. Дори го видяхме да се разхожда наоколо час по-късно и се опитваше отново да дойде при нас, хаха.”

Раницата  вероятно е съдържала и неща като смартфон или други скъпи неща, така че най-вероятно и аз щях да направя всичко възможно да защитя вещите си. Моля, споделете тази миеща мечка, опитваща се да открадне обяда на фитнес модела с приятелите и семейството си.


 

Коментари към "Мисията на миеща мечка - да открадне обяда на фитнес модел ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg